Gevaş Myo'da Açılış ve Sınavlar Ertelendi - Son Dakika
Yerel

Gevaş Myo'da Açılış ve Sınavlar Ertelendi

4 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan II.dönem eğitim-öğretim dönemi ile sınavların yeni senato kararı ile ertelendiği bildirildi.

10.04.2012 12:24

4 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan II. dönem eğitim-öğretim dönemi ile sınavların yeni senato kararı ile ertelendiği bildirildi.

Gevaş Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necat Görentaş tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada "Yüksek okulumuz binasının deprem nedeniyle hasar görmesinden dolayı tadilatları başlamış, ancak 16 Nisan'a kadar bitirilemeyecek olmasından dolayı alınan yeni senato kararına göre II. dönem eğitiminin başlangıcı 2 1 Mayıs'a ertelenmiştir. Alınan yeni karara göre II. dönem eğitimi - öğretim ve sınavları21 Mayıs - 15 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. Okumakta olan öğrenciler20 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında devam zorunluluğunun olmadığı yoğunlaştırılmış bir eğitim programı uygulandı. İkinci dönem dersleri21 Mayıs - 15 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. Söz konusu tarihler arasında yoğunlaştırılmış eğitim programı uygulanacaktır. Birinci dönem (20 Şubat - 3 Mart) yoğunlaştırılmış eğitim programı için sınavlar21 Mayıs - 27 Mayıs(ikinci dönemin ilk haftası) tarihleri arasında yapılacaktır. İkinci dönem başlangıcı olarak Yüksekokulumuz için belirlenen tarih21 Mayıs 2012'dir" denildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevaş Myo'da Açılış ve Sınavlar Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement