Hakkari'de 281 Yerleşim Yeri Kardan Kapandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Hakkari'de 281 Yerleşim Yeri Kardan Kapandı

Hakkari\'de 281 Yerleşim Yeri Kardan Kapandı
30.12.2025 11:09

Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle 281 yerleşim yeri ulaşıma kapandı, yolların açılması için çalışma sürüyor.

HAKKARİ'de 281 yerleşim yeri, kardan dolayı ulaşıma kapandı. Kapanan köy ve mezra yollarının açılması için karla mücadele edipleri yoğun bir çalışma yürütüyor.

Kentte 3 gündür belirli aralıklarla devam eden kar yağışı ile 90 köy ve 191 mezra yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi'ne bağlı karla mücadele ekipleri yoğun bir çalışma yürütürken, kar kalınlığı kent merkezinde 20, yüksek kesimlerde 50 santimetreye kadar ulaştı. Kardan dolayı kent genelinde okullar bugün de tatil edilirken, belediye ekipleri, kent merkezindeki cadde ve sokaklarda kar temizliği yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de 281 Yerleşim Yeri Kardan Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement