Halk Otobüsünde Küçük Çocuğu Taciz Eden Sapık Dayak Yedi! O Anlar Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Halk Otobüsünde Küçük Çocuğu Taciz Eden Sapık Dayak Yedi! O Anlar Kamerada

Antalya'da halk otobüsünde bir baba yanındaki 10 yaşındaki kızını elle taciz eden sapığı dövdü. Şoför yolcuları indirip kapıları kapatarak sapığı araca kilitledi. Polis ekipleri taciz zanlısını gözaltını alırken olay anı kameralara yansıdı.

01.11.2018 15:17  Güncelleme: 16:22

Antalya'da halk otobüsünde bir kişi, yanındaki 10 yaşındaki kızını elle taciz ettiğini iddia ettiği K.E.'yi dövdü. Şoförün yolcuları indirip kapılara kapatarak araca kilitlediği K.E., çağırılan polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay anı araçtaki kameralara yansıdı.

BABA, KIZINI TACİZ EDEN ADAMI YUMRUKLAMAYA BAŞLADI

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yener Ulusoy Bulvarı'nda meydana geldi. Varsak- Sarısu güzergahında çalışan 07 AAK 658 plakalı halk otobüsü, bulvar üzerindeki durağa yanaştığında araçta bağırışmalar oldu. Yolculardan biri, yanında oturan kızını eliyle taciz ettiği iddiasıyla K.E.'yi yumruklamaya başladı.

Halk Otobüsünde Küçük Çocuğu Taciz Eden Sapık Dayak Yedi! O Anlar Kamerada

ŞOFÖR, KAPILARI KAPATTI

Bu sırada şoför Ramazan Özer de yolcuları indirip, kapıları kapattı. Şoför Özer, otobüste tek başına kalan K.E.'nin kaçmasını önledi. Olayın duyulması üzerine çevredekiler ve yolcular, otobüsün kapılarını açmaya çalışıp K.E.'ye saldırmak istedi.

Halk Otobüsünde Küçük Çocuğu Taciz Eden Sapık Dayak Yedi! O Anlar Kamerada

GÖZALTINA ALINDI, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gelen polis ekipleri, K.E.'yi kelepçeleyerek otobüste bir süre daha bekletti. Otobüstekilerin ifadesini alan polis, K.E.'yi gözaltına alarak Yenikapı Polis Merkezi'ne götürdü. K.E., işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. K.E., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Halk Otobüsünde Küçük Çocuğu Taciz Eden Sapık Dayak Yedi! O Anlar Kamerada

SANİYE SANİYE KAMERAYA YANSIDI

Taciz olayı, saniye saniye otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yanında oturan kızını, K.E.'nin eliyle taciz ettiğini iddia eden babanın aniden yerinden kalkıp, hemen arka koltukta oturan K.E.'ye "Ne elliyorsun benim çocuğumu" diye sinkaflı sözlerle bağırdığı, bu sırada kız çocuğunun da çığlık attığı duyuldu. K.E. ise, "Ne yaptım?" diye birkaç kez babaya seslendi. Babanın şoföre aracı karakola çekmesini söyledikten sonra K.E.'yi yumrukladığı görüldü. Bazı yolcuların kavgayı ayırmaya çalıştığı, şoförün de 155'i arayarak polis çağırdığı görüntülere yansıdı. Daha sonra yolcuların otobüsü boşaltmasının ardından kapılar kapatılarak K.E.'nin araçta bekletildiği, kısa süre sonra gelen polisin şüpheliyi gözaltına aldığı görüldü.

Halk Otobüsünde Küçük Çocuğu Taciz Eden Sapık Dayak Yedi! O Anlar Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Halk Otobüsünde Küçük Çocuğu Taciz Eden Sapık Dayak Yedi! O Anlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • ÇAĞDAŞ: LAİK ÜLKEDE YAŞIYORUZ ABARTMAYIN YOBAZLAR ARABİSTANA 0 14 Yanıtla
  • İyice yoldan çıktılar: Ne oldu bu insanlara yaa hergün hergün taciz tecavüz olayları yeter artık en büyük vebal hükümetin inşallah bi daha sandıktan çıkamazlarda görürler nerde idam nerde 2 7 Yanıtla
  • HACİRE TEYZE: BU İŞİN ÇARESİ İDAM 6 0 Yanıtla
    hadım edilsinler: mars haklısın kardeşim . aynen öyle. bunlar son yıllarda türedi neden acaba . idamla falan olcak şey degil hacire teyze. bunlar sapık oldugu icin idamdan falan korkmazlar anlamazlar . akılları sadece seylerinde taklı . eline gecirince dovcen kırcan bi taraflarını sakat bırakcanki bi daha yapamasın . seylerini koparcan hadım etcen . 1 0
  • ALİ: kamaralardan anlaşılır BBA DİKKATLI BAKMIŞTIR neden çocugunu korkutsun ki demekki görmüş yazıklar olsun hergün her gün artık gün bile geçmeden ne olacak böyle bu sapıklardan bıktık İDAM GELSİN 6 0 Yanıtla
  • Muhammed: Yanlışlıkla çarpsa bile iftiraya kurban olanlara dahada yazık 2 3 Yanıtla
  • bayburtlu: zınayı helal eden sevınmıstır sımdı ulkeyı bu hale soktugu ıcın ... yolculard armut 4 0 Yanıtla
  • Fadik : Farkindamisiniz beyaz gömleklide adamin yaninda oturan kiza arkadan fermuar aciyordu tam 2 0 Yanıtla
    Doğru Görüş: Bende ona dikkat ediyordum bende öyle sandım 0 0
  • huseyin: bu kadar sapık simdiye kadar yoktu birden bire bir yerden bırakılmışlar gibi ortaya cıktılar son zamanlarda enteresan bi durum . yok mu bunları yok etmenin caresi yahu . sapıktan gecilmiyor ortalık. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement