Harput'a Bedesten Çarşısı Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Harput'a Bedesten Çarşısı Yapılacak

Harput\'a Bedesten Çarşısı Yapılacak

Elazığ Belediyesi tarihi Harput Mahallesi’nde yapacağı Bedesten Çarşısı için çalışmalara başladı.

14.02.2014 19:28

Elazığ Belediyesi tarihi Harput Mahallesi'nde yapacağı Bedesten Çarşısı için çalışmalara başladı. Fen İşleri ekipleri de bozulan yollarda asfaltlama çalışmalarına devam etti.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kırklar ve Feyzi Çakmak mahallelerinde asfalt bakım ve onarım çalışmaları sürdü. Belediye ekipleri, kış mevsimi olmasına rağmen Kırklar ve Feyzi Çakmak mahallelerinde doğalgaz çalışmaları ile bozulan asfalt bakım ve onarım çalışmalarını tamamlandı. Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Özkan Barlak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Doğalgaz ve altyapı çalışmalarından dolayı yollarda bozulma olmuştu. Ekiplerimiz de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için iki mahallemizde bozulan yollarda asfalt bakım ve onarım çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak bu mağduriyeti giderdi" dedi.

Öte yandan Fen İşleri ekipleri, Harput Mahallesi'nde de çalışmalarına devam etti. Görevde olduğumuz sürede tüm mahallere eşit şekilde hizmet götürdüklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Görevde olduğumuz sürede hemşerilerimiz için gece gündüz çalıştık. Ekiplerimiz kış mevsimi olmasına rağmen şehrin muhtelif mahallelerinde bozulan yollarda asfalt bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biz Belediye olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Elazığ Belediyesi tarihi Harput Mahallesi'ne yönelik önemli çalışmalarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. 14 iş yerinden oluşan Harput Bedesten Çarşısı için çalışmalar başlatıldı" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harput'a Bedesten Çarşısı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement