HATAY BŞB, Beşiktaş'ı Eli Boş Gönderdi - Son Dakika
Güncel

HATAY BŞB, Beşiktaş'ı Eli Boş Gönderdi

HATAY BŞB, Beşiktaş\'ı Eli Boş Gönderdi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde(TBKL) mücadele eden temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor, konuk ettiği Beşiktaş'ı 86-81 devirdi.

16.02.2015 15:47

Maçta Janae Kizer 37, Natasha Lacy 27 sayı üreterek maçın yıldızı oldular.

Antakya Kapalı Spor Salonu'nda her iki taraftarın da müthiş tezahüratlarıyla başlayan mücadeleye Hatay BŞB ilk molaya 6-2 öne girdi. Hücumda oldukça etkili ve atak bir görüntü sergileyen Hatay BŞB, Lacy ve Bjelica'nın ürettiği sayılarla ilk çeyreği 18-13 önde tamamladı. İkinci çeyreğe daha iyi giren Beşiktaş molaya 27-23 önde girdi. Beşiktaş'ın skor üretmesine engel olan Hatay BŞB'de bu sefer Lynetta Kizer devreye girdi ve takımını taşıyan isim oldu. İlk yarı Hatay BŞB'nin 38-34'lük üstünlüğüyle tamamlandı.

Lacy ve Kizer'in Günü

Üçüncü çeyrekte Lacy ve Kizer'in katkılarıyla sergilediği müthiş oyunla rakibinin bocalamasına neden olan Hatay BŞB molaya 42-39 öne girdi. Molanın ardından oyun ritmini daha da arttıran Hatay BŞB bulduğu fırsatları harcamayarak üçüncü çeyreği de 58-51 önde kapattı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın dördüncü periyodunda ise molaya Hatay BŞB 66-68 geride girdi. Her iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyip birbirine üstünlük sağlayamazken uzatmalara 74-74'lük eşitlikle girildi. Yaptığı pres sonucunda kaptığı topları sayıya çeviren Hatay BŞB maçtan 86-81 galip ayrıldı.

Maç sonunda mücadeleyi takip eden Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve taraftarlar galip gelen ekibimizi ayakta alkışladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HATAY BŞB, Beşiktaş'ı Eli Boş Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement