İlesam'ın 74. Çınaraltı'nda Cevdet Paşa ve Osmanlı'da Eğitim Konuşulacak - Son Dakika
Güncel

İlesam'ın 74. Çınaraltı'nda Cevdet Paşa ve Osmanlı'da Eğitim Konuşulacak

Doç. Dr. Mustafa GÜNDÜZ, Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, EPÖ, Eğitimin Tarihi ve Sosyal Temelleri Programında Yüksek Lisans yaptı (2001) ve aynı bölümde doktora derecesi aldı.

24.10.2015 12:15  Güncelleme: 12:16

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği İLESAM İstanbul Şubesi,74. Çınaraltı Sohbetleri'nde Doç.Dr. Mustafa GÜNDÜZ; "Ahmed Cevdet Paşa ve 19. Yüzyıl Osmanlı Toplumunda Eğitim ve Bilim" hakkında konuşacak.Toplantı 24 Ekim 2015-Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak.

(2005). 2006-2011 arasında Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde görev yaptı. Şu anda Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümünde Eğitim Tarihi doçenti olarak görev yapmaktadır. Telif eserleri; II. Meşrutiyet'in Klasik Paradigmaları, Osmanlı Mirası Cumhuriyet'in İnşası, Bir Eğitimci Olarak Ahmed Cevdet Paşa, Osmanlı Eğitim Mirası-Klasik ve Modern Dönem Üzerin Makaleler ve Komşuluk Kültürü başlıklarını taşımaktadır. Yine GÜNDÜZ; İçtihad'ınİçtihad'ı- Doktor Abdullah Cevdet'ten Seçme Yazılar, Bir Abdülhamid Müdafaanâmesi, 31 Mart Olayına Popüler Bir Yorum, Eğitimci Bir Jön Türk Lider-Ahmed Rıza Bey ve Vazife ve Mes'uliyet Eserleri ile Mustafa Satı Bey ve Fenn-i Terbiye isimli eserleri de yayına hazırlamıştır.

İLESAM İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Süleyman DOĞAN'ın yöneteceği ve Doç.Dr. Mustafa GÜNDÜZ'ün; "Ahmed Cevdet Paşa ve 19. Yüzyıl Osmanlı Toplumunda Eğitim ve Bilim" başlıklı 74. Çınaraltı Sohbeti'nin 24 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 16.00'de Azaklıoğlu Necati Bay Eğitim Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı'nda (Molla Gürani Mah. Millet Cad. Aras Han No:4 Kat:2,Fatih-İSTANBUL Yusufpaşa otobüs durakları, Simit Sarayının üstü) başlayacağı ve katılımın serbest olduğu bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlesam'ın 74. Çınaraltı'nda Cevdet Paşa ve Osmanlı'da Eğitim Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement