İzine geldiği memleketinde nehirde kaybolan askerin cansız bedeni bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

İzine geldiği memleketinde nehirde kaybolan askerin cansız bedeni bulundu

İzine geldiği memleketi Elazığ'ın Palu ilçesinde Murat Nehrine yüzmeye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan asker Mustafa Taş'ın cansız bedenine ulaşıldı.

19.06.2019 08:55  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 yaşındaki Mustafa Taş, vatani görevini yaparken izinli olarak geldiği memleketinde 2 kardeşi ve arkadaşlarıyla Teke Deresi mevkisinde serinlemek için girdiği Murat Nehri'nde kaybolmuştu. Ekipler Taş'ın cansız bedenine ulaştı.

Olay, dün öğle saatlerinde Palu ilçesinde bulunan Kozlu Çeşmesi mevkiinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Mustafa Taş, 2 kardeşi ve arkadaşıyla geldiği Murat Nehrine yüzmeye girmiş akıntıya, akıntıya kapılarak gözden kaybolmuştu. Karşı kıyıya geçen kardeşi ise olduğu yerde mahsur kalmış ancak rafting takımı tarafından kurtarılmıştı.

BARAJIN KAPAKLARI KAPATILDI

Kayıp olan genç için bölgede jandarma, AFAD ve Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinden dalgıçlar ile vatandaşlar arama yaptı. Akşama kadar devam eden arama çalışmamasında bir sonuç alınmadı. Beyhan bir barajının kapaklarının kapatılmasıyla suyun debisi de düşürüldü.

SUYUN AZALTILMASI SAYESİNDE BULUNDU

Sabah saat 06.00 sıralarında, yakınları ve vatandaşlar nehir kenarından yürüyerek Taş'ın aranmasına destek verdi. Aramalar sırasında Taş'ın cansız bedeni kayıp olduğu yerin yaklaşık 2 kilometre aşağısında Çanak mevkiinde nehir suyunun azaltılması sayesinde bulundu. Sudan çıkarılan gencin cansız bedeni, ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Bolu'da 3 aydır vatani görevini yapan ve uzman erbaşlık sınavına girmek için memleketine gelen Taş'ın 4 kardeş ve bekar olduğu öğrenildi.

İzine geldiği memleketinde nehirde kaybolan askerin cansız bedeni bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İzine geldiği memleketinde nehirde kaybolan askerin cansız bedeni bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • SAMİ: ALLAH RAHMET ETSİN BU SUDA YÜZÜLÜRMÜ 5 0 Yanıtla
  • Mete: ALLAH CC RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN AMİN 5 0 Yanıtla
  • Osman: Allahım gençlerimizi askerlerimizi sen koru.. Onlar geleceğimiz.. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin 4 0 Yanıtla
  • Haktan açıkalın: Vaay fotoğraf makineside varmış 0 0 Yanıtla
  • Egeee: Ne aptal bir yorum 0 0
  • Palu: Allah sabır versin Ailesine 0 0 Yanıtla

Advertisement