Konak Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı - Son Dakika
Güncel

Konak Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı

Konak Mahallesi\'ne Ek Kanalizasyon Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl'ün Konak Mahallesi'ne bağlı Cihan Sokak'taki yeni yerleşim alanında altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla ilave kanalizasyon hattı döşedi.

21.09.2018 15:10

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesindeki mahallelerin altyapı ihtiyacını karşılamak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Sarıgöl ilçesine bağlı Konak Mahallesi'nde bulunan Cihan Sokak'ta yeni yerleşim alanına kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından tamamlanan hat sayesinde yeni yaşam alanının altyapı ihtiyacı karşılanmış oldu. MASKİ İlçe Şefi Veli Toktaş ve Mahalle Muhtarı Ali Eşbah çalışmaları yakından takip etti.

"MASKİ, ince eleyip sık dokuyor"

MASKİ sayesinde artık kanalizasyon sıkıntısı çekmeyeceklerini söyleyen Konak Mahalle Muhtarı Ali Eşbah, "Mahallemize bağlı Cihan Sokak'ta yeni yapılan hanelerimize sıfırdan kanalizasyon hattı çalışması yapıldı. MASKİ ekipleri sağ olsunlar ince eleyip sık dokuyorlar. Sokak sokak her yerde hizmet için çalışıyorlar. Bu hizmetlerinden dolayı başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ederiz ve selamlarımızı iletiriz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konak Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement