Kurt ve kangal melezi olan köpeği koyun sürüsünün içine bıraktılar, sonuç pek iyi olmadı - Son Dakika
Güncel

Kurt ve kangal melezi olan köpeği koyun sürüsünün içine bıraktılar, sonuç pek iyi olmadı

Kurt ve kangalın çiftleşmesi sonucu dünyaya gelen köpeği koyun sürüsünün içerisine bırakan vatandaş, istediği sonucu alamayınca büyük hayal kırıklığı yaşadı. Bir anda sürünün içerisine dalan köpeğin o esnada koyunlara ve kuzulara saldırması dikkat çekti.

07.01.2023 12:42  Güncelleme: 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu'da sık sık karşı karşıya gelen efsanelere konu olan kurtlar ve kangallar bu kez aynı bedende birleşti. Kangal köpeğini bir kurtla çiftleştiren vatandaş, ortaya çıkan melez ırkın koyun sürüsünün içerisine bırakılması ile neye uğradığını şaşırdı. Bir anda sürünün içerisine dalan ve koyunlara saldıran kurt-kangal melezi köpeğin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

"HAYVAN İKİLEMDE KALIYOR"

Videonun altına yorum yapan vatandaşlar, hayvanların genetiği ile oynanmaması gerektiğini ifade etti. Arka tarafı kangalı ön tarafı ise kurdu andıran köpeğin koyun sürüsü ile test edildiği videonun altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar; "Hayvan ikilemde kalıyor, içgüdüleri karışık", "Bu köpekten hemen kurtul yoksa sürüyü telef eder", "İnsanoğlu hayvanların genetiği ile oynayarak çok tehlikeli bir işe kalkışıyor."

Kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlenen videodaki melez köpeğin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Kurt ve kangal melezi olan köpeği koyun sürüsünün içine bıraktılar, sonuç pek iyi olmadı

Son Dakika Güncel Kurt ve kangal melezi olan köpeği koyun sürüsünün içine bıraktılar, sonuç pek iyi olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • orhan pala: Kangal köpeklerin iriliğine cüssesine aldanmayın alfa lider bir kurdu geçtim sıradan olanlarla bile baş edemez. Kaldiki hayvanı yaralayıp köpeklerin önüne atanlar meyedanlarda efelenip dolanmasınlar 82 45 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement