Makrom İnşaat Mağdurları Adliye Önünde Eylem Yaptı - Son Dakika
Ekonomi

Makrom İnşaat Mağdurları Adliye Önünde Eylem Yaptı

Makrom İnşaat Mağdurları Adliye Önünde Eylem Yaptı

Makrom İnşaat'ın konut projesinde, yatırdıkları paranın karşılığı olarak evlerini alamadıklarını iddia eden yaklaşık 20 kişi adliye önünde eylem yaptı.

18.05.2015 17:29  Güncelleme: 17:38

Makrom İnşaat projesinde, yatırdıkları paranın karşılığı olarak evlerini alamadıklarını iddia eden yaklaşık 20 kişi adliye önünde eylem yaptı. Proje tanıtım yüzü olarak ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ü kullanmıştı.

ADLİYE ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı önünde toplanan grup, pankartlar açarak, "Mağdurlar burada, hırsızlar nerede?" ve "Paramız sizde, evlerimiz nerede?" şeklinde sloganlar attı. Mağdurlardan İlhan Aslan, savcılığa suç duyurusunda bulunmak için adliyeye geldiklerini belirterek, şirket yetkililerinin ortadan kaybolduklarını öne sürdü.

"PETEK DİNÇÖZ'DEN DESTEK BEKLİYORUZ"

Tuzla ve Esenyurt Belediye Başkanlığı'nın Makrom İnşaat için kendilerine güven aşıladığını belirten Aslan, "Firmanın reklamlarında oynattığı sanatçı Petek Dinçöz hanımefendiden de destek bekliyoruz. Amacımız, alınterimizle aldığımız evlerimizin paralarını geri almak" dedi.

"2,5 YILDIR SAVAŞ VERİYORUZ"

Bir diğer mağdur Melek Yıldız ise 2012 yılında şirketin Tuzla projesinden 250 kişinin ev satın aldığını ifade ederek, "Maalesef 2,5 yıldır bir savaş veriyoruz. Sonuca gitmeye kararlıyız. Başvurduğumuz her kapı bizi geri çevirdi. Sonuç olarak biz yine devletin kapısına dayandık. Yine onlardan destek bekliyoruz" diye konuştu.

ESENYURT PROJESİNDE DE MAĞDURLAR VAR

Açıklamanın ardından, grup, toplu imza attıkları suç duyurusu dilekçesini savcılığa vermek için adliyeye giriş yaptı. Makrom İnşaat'ın Tuzla'nın yanı sıra Esenyurt bölgesinde de çok sayıda mağduru bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Makrom İnşaat Mağdurları Adliye Önünde Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • TuRKiSh: Oylar AKP ye beyler.Reisimiz RECEP TAYYIP ERDOGAN a 1 6 Yanıtla
  • X-men: MHP 4 2 Yanıtla
  • Cemil Alban: Hırsızlar Makrom herkesi dolandırdı sadece Tuzla mağdurları 140 kişi civarında 4 projenin toplam mağdurları 5000 civarında en iyimser rakam bu maalesef 3 0 Yanıtla
  • Melek yıldız: Sadece adamı mı harcadı bizi de harcadı 700 mağdur 3 0 Yanıtla
  • HÜLYA KIZI ZEHRA,YI SEVEN ADAM: En üstteki resim kim yahu? Bak, bak , en üstteki, bacaklari açik resim...kim o, kim??? 3 0 Yanıtla
  • Fatoş baş: Makrom yapı firma esenyurt makrom city daha kaç tane proje paralarımızı çaldılar 3 0 Yanıtla
  • Ks.: Dogru. Oyu. Verdim. 4. Tane MHP. YE 1 0 Yanıtla
  • Ks.: Mhp 1 0 Yanıtla
  • Sadi başkan: Ne giyse yakışıyor şu kıza,Adam'ı fena harcadı yanlız 1 0 Yanıtla
  • hasan: Madurumda madurum 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement