Manisaspor'u 2-1 Yendiler - Son Dakika
Spor

Manisaspor'u 2-1 Yendiler

Manisaspor\'u 2-1 Yendiler

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesinden kopmak istemeyen Manisaspor ile Orduspor'un 24. haftadaki randevusundan konuk Karadeniz temsilcisi 2-1 galip ayrıldı.

09.02.2014 23:50

24. haftaya 42 puanla giren Orduspor, 40 puanlı Manisaspor karşısında ilk yarısını Emre Aygün ve Guy Landel'in golleriyle 2-0 önde tamamladığı maçta Murat Gürbüzerol'un 69. dakikadaki golüne engel olamasa da sahdan 2-1 galip ayrıldı ve kiritk bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maç sonu gerginlik

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından maçı hakemlerine Manisa taraftarları büyük tepki gösterdi. Gerekli güvenlik önlemlerinin alınması için bir süre saha ortasında bekleyen Bülent Yıldırım ve yardımcılarına yönelik olarak sahaya yabancı maddeler atılırken, hakemler ve Ordusporlu futbolcular polis kalkanlarının altında soyunma odasına girebildi.

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Bülent Yıldırım, Nihat Mızrak, Fevzi Demirhan

Manisaspor: Volkan Babacan, Hikmet Balioğlu, Eray Ataseven, Murat Gürbüzerol, Mikiç, Fuchs, Barbaros Bahadır Barut (Dk. 63 Gökay Iravul), Bülent Cevahir, Abdülkadir Özgen (Dk. 63 Hüsnü Başkurt), Causic (Dk. 85 Gökdeniz Varol), Perovic

Orduspor: Alişan Şeker, Erkan Sekman, Ferhat Öztorun, Adem Sağlam, Ufukhan Bayraktar (Dk. 77 Tuna Kaya), Salih Sefercik, Ziya Alkurt, Emre Aygün (Dk. 54 Ionita), Landel, Subasic, Selçuk Özkan (Dk. 46 Bilal Türgüler)

Goller: Dk. 70 Murat Gürbüzerol (Manisaspor), Dk. 22 Emre Aygün, Dk. 33 Landel (Orduspor)

Sarı kartlar: Dk. 90+3 Fuchs (Manisaspor), Dk. 23 Selçuk Özkan, Dk. 77 Bilal Türgüler, Dk. 72 Salih Sefercik, Dk. 90 Ferhat Öztorun, Dk. 90+2 Landel (Orduspor)

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Manisaspor'u 2-1 Yendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement