Mersinliler Yılbaşı Gecesi Petek Dinçöz'le Coştu - Son Dakika
Güncel

Mersinliler Yılbaşı Gecesi Petek Dinçöz'le Coştu

Mersinliler Yılbaşı Gecesi Petek Dinçöz\'le Coştu

Mersin'deki bir otelde düzenlenen yılbaşı balosunda sahneye çıkan şarkıcı Petek Dinçöz, hareketli şarkılarla davetlileri coşturdu.

01.01.2012 12:25

Mersin'deki bir otelde düzenlenen yılbaşı balosunda sahneye çıkan şarkıcı Petek Dinçöz, hareketli şarkılarla davetlileri coşturdu.

Petek Dinçöz, Sultaşa Otel'de düzenlenen yılbaşı balosunda sahneye çıktı. 2011'in son dakikalarında derin göğüs dekolteli kırmızı bir kostümle kulis önünde gazetecilerin karşısına çıkan Petek Dinçöz, 2012'yi Mersin'de karşılamaktan mutluğu olduğunu söyledi. Petek Dinçöz, gazetecilerle konuşurken, sahneye geç kalmamak için de çevresindekilere saati sormayı ihmal etmedi. Petek Dinçöz, "Yeni yıla 5 dakika var. Ben fırlıyorum, yeni yıl için sağlık, huzur ve bol kazanç diliyorum" diyerek korumaları eşliğinde balo salonuna girdi. Masaların arasında dolaşarak sahneye giden Dinçöz, Mersinli hayranlarından büyük ilgi gördü. Hareketli şarkılarıyla sevenlerini yerinde oturtmayan Dinçöz, bir ara yanına getirilen bir bebeği de sevmeyi ihmal etmedi.

Petek Dinçöz, yeni yılı kendisini dinlemeye gelenlerle birlikte 10'dan geriye sayarak karşıladı. Yeni yıla girdiğinde baloda bulunanlara da sağlık, mutluluk ve huzur dileğinde bulunan sanatçı, yaklaşık 2 saatlik canlı performansıyla göz doldurdu. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersinliler Yılbaşı Gecesi Petek Dinçöz'le Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement