Milli Judocular, Seka'da Kampta - Son Dakika
Güncel

Milli Judocular, Seka'da Kampta

Milli Judocular, Seka\'da Kampta

Türk Milli Judo takımı, Seka Sporcu eğitim Merkezin Judo salonunda kampa girdi.

31.01.2013 08:41

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla yeniden dizayn ve tasarlanarak Marmara ve Türkiye'nin örnek sporcu Eğitim Merkezi haline dönüştürülen Seka Sporcu Eğitim merkezi, Kocaeli'de ki sporculara olduğu gibi milli takımları da konuk ediyor. Geçtiğimiz günlerde Seka Sporcu Eğitim Merkezi Judo salonun inceleyerek çok beğenen, Judo Federasyonu yetkilileri, Judo milli takım kampını gerekli yazışmaların ardından Kocaeli'ye aldırdı.

50 Judocu Kocaeli'de

Judo Federasyonu yetkileri Seka Sporcu Eğitim Merkezindeki tesisin diğer spor kulüplerine örnek olması gerektiğini vurgulayarak, sık sık milli takım kamplarının, milli takım da da çok sayıda Kağıtspor'lu Judocuların yer alması nedeniyle, Kocaeli'ye verilebileceklerini açıkladı. Büyük Erkekler ve Genç Erkek Milli takımda yer alan 50 milli judocunun yer aldığı kamp 07 Şubat tarihinde sona erecek.

9 Şubat'ta Fransa'ya Gidecekler

Seka Park Otelde konaklayan milli judocular günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Milli takım antrenörleri Selahattin Ünay, Namık Ekin, Ercan Çakıroğlu ve Selim Tataroğlu nezaretinde kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışan milli judocular 09-10 Şubat tarihlerinde Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak olan Grans Slam müsabakalarına katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milli Judocular, Seka'da Kampta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement