Minibüste Yankesicilik: Şüpheli Gözaltında - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Minibüste Yankesicilik: Şüpheli Gözaltında

18.12.2025 10:47

Esenler'de minibüste cep telefonu çalan şüpheli yakalandı, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Esenler'de, minibüste bir yolcunun cep telefonunu "yankesicilik" yöntemiyle çaldığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Birlik Mahallesi'nde minibüste bir kadın yolcunun cep telefonunun çalındığı ihbarı üzerine inceleme başlattı.

Araştırma sonucu kimliği belirlenen şüphelinin, cep telefonunu "yankesicilik" yöntemiyle çaldıktan sonra İnönü Caddesi'nde duraklayan minibüsten hızla inerek, olay yerinden uzaklaştığı tespit edildi.

Şüphelinin kaçış güzergahındaki güvenlik kamerası görüntülerini detaylı şekilde inceleyen ekipler, operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan şüpheli Ş.K. (44), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Minibüste Yankesicilik: Şüpheli Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement