Movies in Concert serisi, 14 ve 15 Aralık Zorlu PSM'de! - Son Dakika
Güncel

Movies in Concert serisi, 14 ve 15 Aralık Zorlu PSM'de!

Beyazperde ile konser deneyimi sunan Movies in Concert serisi, kült serinin üçüncü filmi "Harry Potter ve Azkaban Tutsağı" ile devam ediyor.

18.05.2018 11:24

14 & 15 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, canlı orkestra eşliğinde, filmin dev ekranda gösterimine ev sahipliği yapacak. Biletler zorlupsm.com, biletix.com ve Zorlu PSM gişelerinde satışa çıktı.

CineConcerts ve Warner Bros. Consumer Products ortaklığıyla 2016 yılında başlayan "Harry Potter Film Concert" serisi, J.K. Rowling'in "Büyücülük Dünyası"nı dünyanın dört bir yanına taşımaya devam ediyor. Bu turne kapsamında "Harry Potter ve Azkaban Tutsağı in Concert", 14 & 15 Aralık tarihlerinde, üst üste iki gece Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'ne konuk olacak.

Hogwarts'taki üçüncü yıllarında Harry, Ron ve Hermione Sirius Black ile tanışıyor ve serüvenlerine maceranın dozunu arttırarak devam ediyorlar. Filmin Oscar'a aday gösterilen John Williams imzalı müzikleri ise Harry'nin büyülü yolculuğuna eşlik ediyor.

"Harry Potter dünya çapında heyecan ile eş anlamlı"

CineConcerts'tan, Harry Potter Film Concert serisinin konser yapımcısı Brady Beaubien, "Harry Potter dünya çapında heyecan ile eş anlamlı. Filmin gösterimine eşlik eden muhteşem müziklerinin canlı performansı ile izleyicileri büyücülük dünyasına taşıyabilmeyi umuyoruz." ifadelerini kullanıyor. CineConcerts Başkanı ve Harry Potter Film Concert Yapımcısı Justin Freer, "Harry Potter filmleri günümüzde bile milyonlarca hayranı mutlu etmeye devam eden bir kültürel fenomen. Bu unutulmaz bir etkinlik olacak." sözlerini ekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Movies in Concert serisi, 14 ve 15 Aralık Zorlu PSM'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement