Muğla-Marmaris'te 4 Saatte 6 Bin Fidan Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Muğla-Marmaris'te 4 Saatte 6 Bin Fidan Dağıtıldı

Marmaris'te 4 saatte 6 bin fidan dağıtıldıMUĞLA'nın Marmaris ilçesinde Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü'nün 'Bir fidanda siz dikin' projesi kapsamında, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle ücretsiz dağıtılan 6 bin adet fidan, 4 saatte tükendi.

21.03.2018 15:32

Marmaris'te 4 saatte 6 bin fidan dağıtıldı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü'nün 'Bir fidanda siz dikin' projesi kapsamında, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle ücretsiz dağıtılan 6 bin adet fidan, 4 saatte tükendi.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü, 'Bir fidanda siz dikin' projesi başlattı. Bu kapsamda hizmet binalarının bahçesinde ücretsiz olarak fidan dağıtıldı. Bu sabah defne, mazı, sığla, incir, dut, biberiye, çam ve serve türü fidanların dağıtımına başlandı. Fidan dağıtımına çoğunluğu kadınlardan oluşan vatandaşlar ilgi gösterdi. 6 bin fidan 4 saat içinde dağıtıldı.Marmaris İlçe Orman İşletme Müdürü Şükrü Akın Ünler, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında 6 bin adet meyveli ve süs bitkilerinden oluşan fidan dağıtıyoruz. Halkımızın ormanlara yönelik hassasiyeti var. Yüksek ilgi nedeniyle çok memnunuz. Kısa sürede fidanlarımızın bitmesi bizleri mutlu etti. Farkındalığı artırmak için bu tür ücretsiz fidan dağıtım projelerimizi devam ettireceğiz dedi.

Fidan alan vatandaşlardan Fatma Alkanaz, Orman Haftası'nı bekliyordum. Üç tane meyve fidanı aldım. Atalarımızdan miras doğamızı, gelecek nesillere aktarmakla mükellefiz. Tüm ormancıların haftasını canı gönülden kutlarım dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla-Marmaris'te 4 Saatte 6 Bin Fidan Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement