Yaşlı kadınları kendine hedef seçen sapık, 4 gün süren titiz çalışma sonrası yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Yaşlı kadınları kendine hedef seçen sapık, 4 gün süren titiz çalışma sonrası yakalandı

Bursa'da 15 gün arayla 78 ve 80 yaşındaki iki yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunan şahıs, jandarma ekiplerinin 4 gün süren titiz çalışması sonrası kıskıvrak yakalandı.

16.07.2020 07:18  Güncelleme: 11:20

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşlı kadınlara cinsel tacizde bulunan sapık jandarmanın sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Mustafakemalpaşa'da 15 gün arayla 78 ve 80 yaşındaki iki yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunan İ.K. (31) isimli şahıs gerçekleştirdiği nitelikli taciz olaylarının ardından kayıplara karıştı. İlçede korkuya neden olan ve kimliği tespit edilen şüpheli, Bursa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ile Mustafakemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel bir ekiple aranmaya başlandı.

4 GÜNLÜK TİTİZ ÇALIŞMA İLE YAKALANDI

Kaçması muhtemel olan Susurluk, Manyas ve Bandırma İlçelerinde yapılan araştırmalar neticesinde Jandarma ekipleri aranan sapığı Balıkesir'in Susurluk ilçesi kırsalında yakaladı. Jandarma ekiplerinin 4 gün süren titiz çalışmasıyla kıskıvrak yakalanan sapık mağdurlara gösterilen fotoğrafı sayesinde teşhis edilerek adli mercilere teslim edildi. İ.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşlı kadınları kendine hedef seçen sapık, 4 gün süren titiz çalışma sonrası yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yaşlı kadınları kendine hedef seçen sapık, 4 gün süren titiz çalışma sonrası yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Tespit : Kanun avrupadan almış cumhuriyetçiler bize hiç biri ayit değil. Zaten yargı ceza için çıkarılmamış ozaman. Mükafat olarak tasarlanmış 0 1 Yanıtla
  • Anlatirsin: Cezaevinde yaptiklarini ,onlarda sana gerekli samimiyeti saglarlar 1 0 Yanıtla
  • veysel: adalet dışarda değil içerde 0 0 Yanıtla
  • .: Bazı suçlara ağır çalışma vereceksin devlete çalışsın sabahtan akşama.en güzel ceza.ama gelmiyorki.kanunuda düzenleyen insan aslında.ab zaten problem çıkarıyor aslında düzenlenebilir.iç huzuru gelir. 0 0 Yanıtla
  • reis: ne sapıklar var yav 0 0 Yanıtla
    Kaya: Stockholm sendromunda olan o kadar çok sapık varki bu ülkede.inanılmaz. 0 1
  • isimsiz...!: İDAMMMMMMMMMMMMMMMMMM İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ 0 0 Yanıtla

Advertisement