Öğrencilerden Başkan Oğuz’a Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Başkan Oğuz’a Büyük İlgi

Çaltılıdere’de bulunan Aliağa Eğitim Uygulama Okulu ve iş eğitim merkezi’ni ziyaret eden Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

24.03.2012 12:39

Aliağa’nın Çaltılıdere köyünde bulunan ve zihinsel engelli öğrencilere eğitim veren Aliağa eğitim uygulama okulu ve iş eğitim merkezi’nde bulunan 25 öğrenciye Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’dan ziyaret sürprizi. Okulu ziyaretinde öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Oğuz, İdareci ve öğretmenlerden eğitimlerle ilgili bilgi aldı.

Okul dergisi için röportaj yaptılar

Ziyarette Öğrenciler, Okul dergisi için Belediye Başkanı Turgut Oğuz ile röportaj da yaptı. Başkan oğuz’a Belediyenin yaptığı çalışmalar, planlanan projeler ve Aliağa’nın genel durumu ile ilgili sorular yönelten öğrenciler, Başkan Oğuz’dan aldıkları cevaplarla dolu dolu bir röportaj yapmanın keyfini yaşadı.

Eğitime her zaman destek oluyorum

Öğrenciler Başkan Oğuz’dan röportajda, okullara ve engellilere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirme istedi. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, “Ben okullara, eğitime ve engelli yurttaşlarıma karşı belediye başkanı olmadan önce de aynı ilgiyi gösterip destekliyordum. Okullar benim özel ilgi alanım, bunun belediye başkanlığı yapmamla ilgisi yok. Engellilerimiz de de dahil eğitime hiçbir zaman desteğimi eksik etmeyeceğim. Engelli rehabilitasyon merkezimizi en iyi koşullarda engellilere sunuyoruz. Engelsiz park cafe için Aliağa’nın en güzel yerlerinden birini tahsis edip hizmete açtık. ÖMSS için engellilerin İzmir’e gidiş gelişini sağladık. Belediye Binamızı engellilerin rahat ulaşımına uygun hale getirdik. Engelli bireylerin eğitim gördüğü kurumlara hizmet veriyoruz.” Dedi.

Öğrencilerin eğitim ve atölye çalışmalarına da katılan ve yapılan işleri ilgi ile izleyen Başkan Oğuz, öğrencilerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Başkan Oğuz’a Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement