Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Mektuplu Destek - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Mektuplu Destek

Yozgat'tın Sarıkaya ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek amacıyla mektup gönderdi.

09.02.2018 18:26

Yozgat'tın Sarıkaya ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD- YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek amacıyla mektup gönderdi.

Okullarında eğitim gören öğrenciler ve öğretmenler tarafından yazılan 2 bin 245 mektup, kutulara yerleştirilerek 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı İskenderun'a ve 5.Zırhlı Birlikler Tugay Komutanlığı Gaziantep'e gönderilmek üzere postaya verildi.

Mektupların postaya verilmesi sırasında konuşma yapan Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, böylesine anlamlı bir projenin Sarıkaya'da uygulanmış olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan güvenlik güçlerinin, ülkenin bekası için çok zor şartlarda görev yaptıklarını, aziz Türk milletinin kendilerine çok şey borçlu olduğunu aktaran Özcan, "Böyle güzel ve anlamlı bir çalışmanın hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş ise, öğrencilerin akademik başarılarını artırmanın yanında milli ve manevi değerler ekseninde de eğitilmelerini önemsediklerini ve bu uğurda güzel projeler üreterek hayata geçirdiklerini belirtti.

İlçe Müftüsü Emrah Kandemir tarafından yapılan duanın ardından mektuplar postaya verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Mektuplu Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement