Rasim Ozan Kütahyalı ile Beyaz TV'nin yolları ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Rasim Ozan Kütahyalı ile Beyaz TV'nin yolları ayrıldı

Boşnaklara yönelik sözleriyle tepki toplayan ve bu sözlerden yaklaşık 2 yıl sonra Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programıyla ekranlara dönen Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile yolları ayrıldı.

25.08.2019 09:23  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boşnaklara yönelik sözleriyle tepki toplayan ve bu sözlerden 21 ay sonra Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programıyla ekranlara dönen Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiği belirtildi. Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yer almayacaktır" dedi.

Beyaz TV'deki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde Boşnakların ekranlara dönmemesi için kampanya başlattığı Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına dönmüştü. Bu gelişmenin ardından Beyaz TV önünde protesto eylemi yapacak Boşnaklar ve Ahlak Gönüllüler Platformu, Twitter hesabından eylemin iptal edildiğini ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiğini açıkladı.

"PROTESTO İPTAL EDİLMİŞTİR"

Ahlak Gönüllüler Platformu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Camiamızın üstün gayretleri neticesinde Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişiği kesildi. Ahlak Gönüllüleri Platformu'nun bu akşam Beyaz TV önünde yapacağı protesto iptal edilmiş olup saat 21.00'da Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde basın açıklaması yapılacaktır." denildi.

OSMAN GÖKÇEK: BEYAZ TV'DE YER ALMAYACAKTIR

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, MHP Millletvekili Saffet Sancaklı ve Rumeli sivil toplum kuruluşları ile görüşme yaptığını belirterek, "Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yer almayacaktır" dedi.

Osman Gökçek'in Twitter'daki paylaşımı;

Rasim Ozan Kütahyalı ile Beyaz TV'nin yolları ayrıldı
Rasim Ozan Kütahyalı ile Beyaz TV\'nin yolları ayrıldı

Son Dakika Güncel Rasim Ozan Kütahyalı ile Beyaz TV'nin yolları ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Samsunlu: Aradan iki sene geçmiş adam özür diliyor amma büyüttünüz madem bu kadar gururlusunuz gidin ülkeden yok eylem meylem kadınlar öldürülüyor onun için bi eylem yapın madem o kadar derneksiniz 31 51 Yanıtla caner: samsunlumu aman uzak durun onlardan 13 18 Serkan Pirli : Bu ülkeden kimseyi kovamazsın. Haddini bil...Gurur kelimesinin anlamına bak TDK'dan. 6 13 Şşşşşş: samsunluları toplumda rencide eden bir konuşma yapsalar çevrende ve işyerinde hayatında sözlerle ilgili her zaman karşına çıksa sen ne yaparsın samsunluuuuuuu 14 4 Rrrr: Samsunun kızları hep istanbul piyasasında 4 9 Samsun: Sen isine baksana 6 7
  • Dul hatice: Rasim Ozan Kütahyalı ROK)Gelmiş geçmiş en büyük yorumcudur..önünde saygıyla eğiliyorum 8 23 Yanıtla
  • Sibel: Adam yanlış yaptı kabul ediyorum ama bir iki Boşnak milletvekili var diye adam nerdeyse ülkesinden ihraç edilecek.Biz inşallah kendi vatandaşlarımızın da yurt dışında haklarını böyle koruyabiliriz 13 13 Yanıtla
  • Rok: Rok adamdir 6 17 Yanıtla Adanalı : Doğru kardan adam 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement