Dinar'daki Annelik Okulu Hizmet Vermeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Dinar'daki Annelik Okulu Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde oluşturulan "Sağlık Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu"nun hizmet vermeye devam ettiği bildirildi.

29.04.2014 17:39  Güncelleme: 10:53

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Dinar ilçesinde oluşturulan "Sağlık Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu"nun hizmet vermeye devam ettiği bildirildi. 

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Afyonkarahisar merkezin ardından Dinar ilçesinde de "Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu"nun hizmetlerine devam ettiği belirtildi.

Merkeze ulaşamayan vatandaşların, özellikle hamile ve obez kadınlar için saha gezileri yapılarak danışmanlık, eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının sürdüğü vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"7 Mart'ta başlayan saha çalışmaları kapsamında  Doğanlı, Kınık, Yıprak, Tatarlı, Çakıcı ve Yüksel köylerine gidilerek obezite, fiziksel aktivite, egzersiz, sağlıklı beslenme, sağlıklı gebelik konularında bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti verildi. Haftada bir, köy gezisi olarak yapılan eğitim çalışmaları, halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Köyünden kentine kadar bütün toplumumuzun daha sağlıklı olması için yapılan eğitim ve danışmanlık çalışmaları görülen ilgiden memnun bir şekilde bütün hızıyla devam ediyor." 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar'daki Annelik Okulu Hizmet Vermeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement