Şampiyon Liseliler Sağlık Taramasından Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Liseliler Sağlık Taramasından Geçirildi

Şampiyon Liseliler Sağlık Taramasından Geçirildi

Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonu olan ve ülkemizi Guatemala’da yapılacak olan Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası’nda temsil edecek Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı oyuncuları Dünya Şampiyonası öncesi Özel İmperial Hastanesi’nde sağlık taramasından geçti.

17.03.2015 14:06

Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonu olan ve ülkemizi Guatemala'da yapılacak olan Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda temsil edecek Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı oyuncuları Dünya Şampiyonası öncesi Özel İmperial Hastanesi'nde sağlık taramasından geçti.

Trabzon'u Antalya'da düzenlenen Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda temsil eden ve finalde Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi'ni 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı Özel İmperial Hastanesi'nde sağlık taramasından geçti. Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Opr. Dr. Ekrem Sağlam, Başhekim Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik ve İşletme Müdürü Hakan Sağlam, Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı oyuncularını tebrik ettiler.

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İdmanocağı kulübü Asbaşkanı Opr. Dr. Ekrem Sağlam "şehrimize bu mutluluğu yaşatan futbolcularımıza ve teknik heyetine teşekkür ediyor, büyük bir başarıya imza atarak katılmaya hak kazandıkları Dünya Şampiyonasında başarılar diliyoruz" dedi.

Sağlık taramasının ardından Özel İmperial Hastanesi yönetim kurulu başkan Yardımcısı Opr. Dr. Ekrem Sağlam, Başhekim Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik ve İşletme Müdürü Hakan Sağlam futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Liseliler Sağlık Taramasından Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement