Eskişehir'de semt pazarları cumartesi günleri hizmet verecek - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de semt pazarları cumartesi günleri hizmet verecek

Eskişehir\'de semt pazarları cumartesi günleri hizmet verecek

Tam zamanlı kısıtlamaya geçişin ardından sorulan "Semt pazarları açık mı?" sorusuna Eskişehir'den "evet" yanıtı geldi. Odunpazarı ilçesinde semt pazarları 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00 ile 17.00 arasında hizmet verecek.

05.05.2021 13:57  Güncelleme: 14:39

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki pazar yerleri, İçişleri Bakanlığı kararnamesine göre 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00 ile 17.00 arasında açık olacak.

İçişleri Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen "Pazar Yerleri" konulu bir kararnameye göre 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze, meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri faaliyet gösterecek.

Eskişehir'de semt pazarları cumartesi günleri hizmet verecek

14 PAZAR YERİ AÇILACAK

Bakanlık tarafından gönderilen kararname doğrultusunda hareket eden Odunpazarı Belediyesi, 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri Odunpazarı Bölgesi'nde 14 mevcut Pazar yerinin açık olacağını açıkladı. Zabıta Müdürlüğü açıklamasına göre Odunpazarı'nda "Yıldıztepe, Gündoğdu, Ömür, Emek, Yenidoğan, Vişnelik, Ihlamurkent, Odunpazarı, Erenköy, Kırmızıtoprak, Gökmeydan, 75. yıl, Yenikent ve Çankaya Semt Pazarları" 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Odunpazarı Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, pazar yerlerinin içerisinde yoğunluk oluşmaması için de gerekli tedbirlerin alınacağına işaret etti.

Eskişehir'de semt pazarları cumartesi günleri hizmet verecek
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de semt pazarları cumartesi günleri hizmet verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sibel çetinkaya : Tepebaşı tarafı unutulmuş 2 0 Yanıtla
  • Ali kaya: Kırmızı toprakta kurulan semt pazarında zabıta görmek mümkün değil. Resimdede olsa semt pazarında zabita resmi gördüm ya ölsem gözüm açık gitmez 0 0 Yanıtla

Advertisement