Real Madrid'in izlediği Sörloth, Lionel Messi'yi geride bıraktı - Son Dakika
Spor

Real Madrid'in izlediği Sörloth, Lionel Messi'yi geride bıraktı

Sezon başında Trabzonspor'a transfer olan ve gösterdiği müthiş performansla herkesin beğenisini kazanan Norveçli yıldızı Alexander Sörloth'u dünya devi Real Madrid'in yakından takip ettiği öne sürüldü.

25.02.2020 10:38  Güncelleme: 10:52

Trabzonspor'un İngiliz takımı Crystal Palace'dan 2 yıllık kiraladığı Alexander Sörloth için flaş bir iddia ortaya atıldı. Tipsblade.dk sitesinde yer alan habere göre İspanyol ekibi Real Madrid, 24 yaşındaki yıldız oyuncuyu transfer listesine aldı.

İZLEMEK İÇİN EKİP GÖNDERECEK

Haberde, Real Madrid'in oyuncuyu izlemek için bir ekip göndereceği de belirtildi.

Bilindiği üzere Alexander Sörloth, 2020-21 sezonunda Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının yüzde 50'sinde ilk 11'de başlaması halinde 6 milyon Euro bedelle Trabzonspor'a transfer olacak.

DÜNYA YILDIZLARIYLA YARIŞIYOR

Sezon başında İngiltere'nin Crystal Palace ekibinden satın alma opsiyonuyla iki sezonluğuna 750 bin Euro'ya kiralanan 24 yaşındaki Norveçli futbolcu, ligde bir maçı eksik olan bordo-mavili takımın 22 karşılaşmasının tamamında forma giyerek bin 961 dakika görev yaptı. Sörloth, takımının en fazla süre alan oyuncusu olurken, çıktığı karşılaşmaların 15'inde rakip fileleri havalandırmayı başardı. Attığı 19 golle takımının en skoreri olan Sörloth, ligde gol krallığı yarışında ilk sırada yer alırken, Avrupa'da ise dünya yıldızlarının arasına girmeyi başardı.

MESSI'Yİ GEÇTİ

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Alexander Sörloth, Süper Lig'de gol krallığı yarışında 19 golle ilk sırada yer alırken, 16 gollü Alanyaspor futbolcusu Papiss Cisse en yakın takipçisi. Kariyerinin en golcü dönemini Trabzonspor forması altında yaşayan Sörloth, bordo-mavili takımla gösterdiği performansla gol krallığı sıralamasında dünya yıldızlarının arasına girdi. 21 maçta 21 gol atan Juventus'lu Cristiano Ronaldo'nun gerisinde yer alan Sörloth, 20 maçta 18 gol atan Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin ise önünde yer aldı.

İLK 5'İN İÇİNDE

Trabzonspor'da attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerin başında gelen Alexander Sörloth, en iyi 10 lig arasında golcü oyuncular sıralamasında ilk 5'in içinde yer aldı. Söz konusu liglerin en golcü 6 ismi şöyle:

Ciro Immobile - Lazio (İtalya): 27 gol

Robert Lewandowski - Bayern Münih (Almanya): 25 gol

Timo Werner - RB Leipzig (Almanya): 21 gol

Cristiano Ronaldo - Juventus (İtalya): 21

Alexander Sörloth - Trabzonspor (Türkiye): 19 gol

Lionel Messi - Barcelona (İspanya): 18

Real Madrid\'in izlediği Sörloth, Lionel Messi\'yi geride bıraktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Real Madrid'in izlediği Sörloth, Lionel Messi'yi geride bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • ercan: Gerçekden yakışır beşiktaşlı olarak çok begeniyorum gelecegi parlak işte klaiteli topcu bu 23 1 Yanıtla
  • hüseyin: SONUNA KADAR HAKKEDİYOR.. 23 0 Yanıtla
  • BEŞİKTAŞLI: GOL KRALI OLAN RONALDO VE MESSİ İLE KIYASLANAMAZ ÇÜNKÜ GOL ATTIKLARI TAKIMLAR BELLİ SHORLOT KİME ATMIŞ KALECİSİ OLMAYAN BEŞİKTAŞ MI, DİĞER VASAT TAKIMLAR MI KIYASLAMAK YANLIŞ BOŞUNA ŞİŞİRİYORLAR BU TOPCU Bİ HALT YAPAMAZ YAZIN BUNU KENARA 6 7 Yanıtla
    tayfun: size vurdu diyemi bu kin böyle???????? 5 2 hamsi kafalı: beşiktaşlı yaran var galiba uzatma bence size zamanında küfür eden taraftarlara el hareketi çeken bir teknik adam geldi diye şampiyonluk şarkıları söylemeye başladınız sen yarışta bile yoksun sen git messiyi ronaldoyu izle biz Alexander Sörloth u izleriz . . . 2 2 BEŞİKTAŞLI: BİZİ DE ELEŞTİRDİM. KİN DEĞİL HEP FUTBOLCULARI ŞİŞİRMİYORLAR MI.? SEN RONALDO VE MESSİNİN GOL ATTIĞI TAKIMLARLA SHORLOTUN GOL ATTIĞI TAKIMLARI KIYASLA Bİ ONDAN SONRA KİN DE. 1 2
  • osman: hazımsızlar yine bastı burayı 8 3 Yanıtla
  • serkan: shorloth dünyanın en büyük külübünde oynar neden mi adamda son vuruş var,drpling var,asist var,kafa var,hız var,güç var.Gol atmadığı takım yok..giderse çok büyük bir kulube gitsin real gibi orda çok top alır çok gol yapar görürsünüz.bu adamdan 3 yıl sonra 150 milyon euro lardan bahsedecekler.Birde ahlaklı işinde gücünde bir futbolcu.. 9 0 Yanıtla
  • ali feyyaz: iki sene üst üste başakşehir hakkında iftiralar atarak hakemlerle nasıl şampiyon yapılır herkes gördü.iki sene önce alanya geçen sene rizespor maçları tarihimize bir kara leke olarak kazındı.son üç sezona bakınca en iyi oynaya hak eden başakşehir ama malesef bu senede gs yapılacak.en üzüldüğüm konu ise gs lilerin haybeye imparator çıkarması.cl de averaj takımı olan gs miz ligimizde hakemlerle gitmekte.saygılar 9 0 Yanıtla
  • Nsnsn: Evet positive olmakta fayda var 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement