Srebrenitsa Anneleri İzmir'e Geliyor - Son Dakika
Yerel

Srebrenitsa Anneleri İzmir'e Geliyor

Srebrenitsa Anneleri İzmir\'e Geliyor

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin, anneler gününde "Srebrenitsa annelerini" İzmir'de konuk edeceği bildirildi.

08.05.2014 15:59  Güncelleme: 15:57

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin, anneler gününde "Srebrenitsa annelerini"  İzmir'de konuk edeceği bildirildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Srebrenitsa katliamınının uluslararası hukuk çevreleri tarafından soykırım olarak kabul edilmesi için mücadele veren Srebrenitsa Anneleri Derneği Başkanı Munırsa Subasiç ve dernek yönetim kurulu üyeleri 11 Mayıs'ta İzmir'de olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Gül, anneler gününde özel bir programla Srebrenitsa annelerini ağırlayacaklarını ve Bosna savaşı sırasında yaşanan soykırımın unutulmayacağını bir kez daha dünyaya haykıracaklarını söyledi.

Srebrenitsa Anneleri Derneği heyetinin 11 Mayıs pazar günü Karşıyaka'da anneler günü kahvaltısına katılacağı, pazartesi günü ise Bornova'da Nedret Güvenç Tiyatro Salonu'nda "Srebrenitsa" konulu panelde konuşmacı olacakları belirtildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Srebrenitsa Anneleri İzmir'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement