"Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası" - Son Dakika
Yerel

"Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası"

Anadolu Öğrenci Birliği (AÖB) Konya Şubesi ve İlim Yayma Cemiyeti Konya Şubesi'nce organize edilen; "Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası" etkinliği kapsamında, Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından Suriye'de çekilen fotoğraflardan oluşan sergi,...

19.03.2013 16:52

Anadolu Öğrenci Birliği (AÖB) Konya Şubesi ve İlim Yayma Cemiyeti Konya Şubesi'nce organize edilen; "Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası" etkinliği kapsamında, Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından Suriye'de çekilen fotoğraflardan oluşan sergi, Kayalıpark'ta açıldı.

AÖB Konya Şubesi Öğrenci Başkanı Sümeyye Arıtürk, yaptığı açıklamada, Suriye'de yaşananlara rağmen dünyanın suskunluğunu bozmadığını söyledi.

Türkiye'yi Suriye halkı ile dayanışmaya çağıran Arıtürk, şunları kaydetti:

"Bizler Suriye halkının özgürlük mücadelesinde bir dönüm noktası olan Gazap Günü'nü anmak için 18 Mart-25 Mart tarihlerini 'Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası' ilan ediyoruz. Bu kapsamda 18 Mart'ta başlayan faaliyetlere tüm halkımızın desteğini bekliyoruz. Unutmayalım ki, Suriye'de ölen bebeklerle, çocuklarla, kadınlarla ve erkeklerle beraber insanlık da ölüyor. Gelin insanlığın yere düşen onurunu birlikte ayağa kaldıralım. Suriyeli kardeşlerimize destek olalım. Sesimizi Suriye halkının özgürlük ve adalet talepleri için yükseltelim. Tek isteğimiz özgür bir Suriye."

25 Mart'a kadar açık kalacak olan sergi, Anadolu Ajansı muhabirlerinin Suriye'de çektiği 25 fotoğraftan oluşuyor.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement