Misvak ve Doğal Portakal Ağacından Diş Fırçası Üretildi - Son Dakika
Ekonomi

Misvak ve Doğal Portakal Ağacından Diş Fırçası Üretildi

Misvak modern teknoloji ile birleşti ve doğal bir dış fırçasına dönüştü .

27.02.2019 07:27  Güncelleme: 21:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toothwak firma ortağı Fatih Söğünmez, "Bildiğimiz misvak ile doğal olan portakal ağacını birleştirdik. Şu anda piyasada organik ve aktar mağazalarında halkımızın hizmetine sunduk. Markamızın patentini 2016 yılında aldık. Şirket ortaklarımızdan Fazıl bey 5-6 senelik bir AR-GE çalışmalarından sonra misvak diş fırçasını oluşturmayı başardı." dedi.

DEV KADROYLA HİZMET

Sögünmez, "Fazıl Bey misvağı sürekli kullanan bir arkadaşımız. Bunun neden fırça haline getirilmediğini sorgularken kendi çalışmalarıyla yola çıkıyor ve misvağı fırça haline getiriyor. Ondan sonra da firmanın temelleri atılıyor ve şu anda Kayseri'de bulunan üretim tesisimizde 20 kişilik bir ekiple üretim yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

BİZİ RAKİPLERİMİZDEN DOĞALLIĞIMIZ AYIRIYOR

Fatih Söğünmez, "Bizi rakiplerimizden ayıran en büyük özelliğimiz yüzde 100 doğal oluşumuzdur. Şu an piyasada bizim dışımızda böyle bir ürünü olan hiçbir üretici firma yok. Hem insanlara doğal bir fırça sunuyoruz hem de insanlara faydalı olduğumuzudüşünüyoruz. Diğer dış fırçalarında renk, boya, görsellik ve kimyasal derken bunların hepsini birleştirdiğinizde insanlar zararlı bir ürünle karşı karşıya kalırken bizim doğal diş fırçamızın her anlamda faydası olduğunu bildiğimiz için rakiplerimizin önüne geçebiliyoruz." diye konuştu.

AYRI AYRI TASARIMLAR

Firma ortağı Fatih Söğünmez, "İki çeşit ürünümüz var. Bayanlara özel daha kullanışlı olması için ince saplıyı erkekler için de biraz daha kalın saplıyı tercih ettik. Portakal ağacı dışında tika ve çimşir ağacı ile de üretim yaptık ve vitrinlerde renkli bir görüntü olsun istedik. Saklama kabı olarak kullandığımız plastik kap medikal sektöründe kullanılan ve bütün belgeleri verilebilecek bir plastik maddedir. Orada da kaliteli malzeme kullanıyoruz." sözlerine yer verdi.

NEDEN MİSVAK?

Söğünmez, "Şu an satış kanalı olarak organik ve aktar olarak devam ediyoruz. Dünya genelinde bu tarz mağazaların hepsinde yer almak istiyoruz. Türkiye'de de bütün eczanelerde yer almak istiyor ve ürünümüzü satmak istiyoruz. Gerekli belge ve onaylar alındıktan sonra bütün eczanelerde yer alacağız. E-ticaret üzerinde de satışlar sürüyor. Müşterilerimiz buralardan da ürünlerimizi tedarik edebilirler. Bilimsel araştırmalarda misvak diğer diş fırçalarından ve diş macunlarından 20 kat daha faydalı olduğu için kesinlikle misvak diyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Misvak ve Doğal Portakal Ağacından Diş Fırçası Üretildi

Son Dakika Ekonomi Misvak ve Doğal Portakal Ağacından Diş Fırçası Üretildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement