Trabzonspor'da Ekuban şoku! 1,5 ay yok - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Ekuban şoku! 1,5 ay yok

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Ekuban, dün yapılan idmanda Fernandes ile girdiği ikili mücadelede sakatlandı. 25 yaşındaki oyuncunun sahalardan 1,5 ay uzak kalacağı öğrenildi.

12.09.2019 09:16

Trabzonspor'da sakatlık kabusu sürüyor. Menisküs yırtığı tespit edilen Yusuf Sarı ve Abdülkadir Ömür'ün ardından dünkü idmanda yapılan çift kale maçta Caleb Ekuban da sakatlandı. Ekuban ile Fernandes idmanda bir pozisyonda birbirlerine sert müdahale etti. İki oyuncu da acılar içinde yerde kaldı.

AVRUPA LİGİ'NDE ŞOV YAPMIŞTI

İdman sahasından sekerek ayrılan Fernandes'in durumu henüz netlik kazanmazken, Ganalı forvetin ise yapılan kontrollerin ardından sol ayak 5. parmak tarak kemiğinde kırık tespit edildi. 25 yaşındaki oyuncunun 4 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Ekuban bu sezon Avrupa Ligi elemelerinde 4 maçta 4 gol ve 1 asist, Süper Lig'de ise 3 maçta 1 gol kaydetme başarısı göstermişti.

Trabzonspor'da Ekuban şoku! 1,5 ay yok

ABDÜLKADİR AMELİYAT İÇİN ALMANYA'YA GİTTİ

Trabzonspor'un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür, sol dizinden menisküs ameliyatı olmak için Almanya'ya gitti. Berlin'de bugün milli takım doktoru Ufuk Şentürk'ün ameliyat edeceği Abdülkadir, tedavi için bir süre Almanya'da kalacak. Genç yıldızın tekrar yeşil sahalarda boy göstereceği tarih ise operasyonun ardından netlik kazanacak.

Trabzonspor\'da Ekuban şoku! 1,5 ay yok

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Ekuban şoku! 1,5 ay yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Sorun yok: Bir ekuban gider bir ekuban yetişir... ama bu sefer ismi abdulkadir olmasin karışıyor sürekli parmak ömür messi uzun saçlı gibi tabirler türedi... 5 0 Yanıtla
  • SARIKANARYA: :)) 0 0 Yanıtla
  • Trabzonspor 1967: trabzonlu birde türkçe yazabilsen :)) 0 0 Yanıtla
  • Hami: Arkadaş idman yapıyorsun biraz yavaş oynasana neyin hırsı bu al işte 2 ay yoksun 0 0 Yanıtla
  • TRABZONLU : Allahım sen büyüksun habu tagıma yardım eyle gurban olayim sağa 0 0 Yanıtla
  • tarafsız: FENERLİYİM AMA ÜZÜLDÜM ÇALIŞKAN İŞİNİN HAKKINI VEREN BÖYLE AZ ADAM KALDI 0 0 Yanıtla
  • narkoz: doğudaki kaçak elektrik kullanan sırtlanlar ölseydi de bu adam sakatlanmasaydı keşke. 0 0 Yanıtla
  • kızgın: ne lan bu butun sakatlılkar bızı buluyor bıraz dıkkat edın ya bu ne sertlık maçtamısızn sankı al sana 6 maç yok abdulkadır 6 ay yuzuf yok delıerecem valla 0 0 Yanıtla

Advertisement