Tuğrul Türkeş: "İktidarın Süresi Doldu, AKP'nin Alternatifi Mhp" - Son Dakika
Güncel

Tuğrul Türkeş: "İktidarın Süresi Doldu, AKP'nin Alternatifi Mhp"

Tuğrul Türkeş: "İktidarın Süresi Doldu, AKP\'nin Alternatifi Mhp"

MHP 10 MHP 10.Olağan Büyük Kurultayı Divan Başkanı Tuğrul Türkeş, AK Parti'nin iktidardaki süresinin dolduğunu, alternatifinin ise MHP olduğunu söyledi.

04.11.2012 11:48

MHP 10 MHP 10. Olağan Büyük Kurultayı Divan Başkanı Tuğrul Türkeş, AK Parti'nin iktidardaki süresinin dolduğunu, alternatifinin ise MHP olduğunu söyledi.

Divan Başkanı seçilen MHP'li Tuğrul Türkeş, konuşmasında, MHP olarak birçok darbe, muhtıra ve zindanlar gördüklerini, işkenceler görüp şehit olduklarını, MHP'nin davasının "Allah, vatan ve millet yoluna adanmış bir dava" olduğunu belirtti.

-"ÜLKÜCÜLÜK TERBİYE, DİSİPLİN VE SAYGIDIR"-

Konuşmasında ülkücülere de seslenen Türkeş, "Ülkücülük terbiye, disiplin ve saygıdır. Adaylarımızı hepimiz seviyoruz ama kongreye saygı da her ülkücünün sorumluluğundadır. Buna riayet edilmesi gerekir" dedi. Konuşmasında, "Size baktığımda merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş'i görüyorum" diyen Tuğrul Türkeş, MHP'nin gelip geçen bir parti olmadığını, Gün Sazak, Dursun Önkuzu gibi şehitlerini gördüğünü söyledi.

-"AKP'NİN SÜRESİ DOLDU"-

Türkeş, MHP'nin, Türkiye'nin kritik bir sürece girdiği bu günlerde Türk milletini daha fazla ihtiyaç duyduğu bir parti olduğunu ifade etti. "Bugünkü gidişattan memnun değiliz. Demokrasinin nöbetleşme süreç olduğunu AKP'nin süresini doldurduğunu, Türkiye'yi önümüzdeki dönem 3 önemli seçimin beklediğini biliyoruz" diyen Türkeş, bugünkü Kongre'nin topyekun bir canlanmaya ve dirilişe sahne olmak zorunda olduğunu bildirdi. AK Parti'nin alternatifinin milliyetçi ve muhafazakar tabana hitap eden MHP'de olduğunu kaydeden Türkeş, MHP'nin iktidar istediğini kaydederek, salona "iktidar" sloganı attırdı. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tuğrul Türkeş: 'İktidarın Süresi Doldu, AKP'nin Alternatifi Mhp' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement