Ünlü Manken Kim Kardashian Siyasete Girmeyi Düşünüyor - Son Dakika
Magazin

Ünlü Manken Kim Kardashian Siyasete Girmeyi Düşünüyor

ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian "Siyaseti düşünür müsünüz?" sorusuna "Asla hayır demiyorum" diyerek adeta yeşil ışık yaktı.

18.06.2018 15:55  Güncelleme: 16:03

Yaptığı başarılı işlerle adından söz ettirmeyi başaran Amerikalı reality şov yıldızı Kim Kardashian gözünü bu kez de siyasete dikti.

"YAPILACAK ÇOK ŞEY VAR"

37 yaşındaki televizyon yıldızı "Siyaseti düşünür müsünüz?" sorusuna, "Asla asla deme. Alanımı kişisel çıkarlarımı bir kenara bırakarak önemli konuları tartışmak için kullanmayı öğrendim. Yapılacak çok şey var" diye cevap verdi.

Ünlü Manken Kim Kardashian Siyasete Girmeyi Düşünüyor

MAHKUMUN CEZASININ HAFİFLETİLMESİNİ İSTEDİ

Kardashian geçen ay, şiddet içermeyen uyuşturucu suçuna rağmen ömür boyu hapis cezası alan ve 21 yıldır içeride olan beş çocuk annesi mahkum Alice Marie Johnson'ın affedilmesi için Donald Trump'la ile görüşmüştü. Cezanını hafifletilmesini sağlayan Kim Kardashian adeta siyasete girmek için adım attı.

Ünlü Manken Kim Kardashian Siyasete Girmeyi Düşünüyor

Son Dakika Magazin Ünlü Manken Kim Kardashian Siyasete Girmeyi Düşünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • URFALI: BEN VERİRİM ONA 0 704 Yanıtla
  • Azeri: Kusuyorum şu an 1 48 Yanıtla
  • Zebani: Kenan sofuoğlunun siyasetine anlam veremediğim gibi senin yapacağın siyaseti de çözemedim. Taş yerinde ağırdır. Kenan motosikletini sürmeye, sen de kalça, bel, frikiklerle ilgilenmeye devam edin. Siyaset sizin neyinize 4 4 Yanıtla

Advertisement