Zonguldak'ta Erbakan Haftası Kutlanacak - Son Dakika
Yerel

Zonguldak'ta Erbakan Haftası Kutlanacak

Saadet Partisi Zonguldak İl Teşkilatı tarafından Erbakan Haftası kutlanacak.

27.02.2013 00:34

Saadet Partisi Zonguldak İl Teşkilatı tarafından Erbakan Haftası kutlanacak.

Saadet Partisi Zonguldak İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatı dolayısıyla Şubat ayının son haftasının Erbakan Haftası olarak kutlandığı belirtildi.

Toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, "Hepinizin bildiği gibi hem ülkemiz ve hem de Zonguldak'ta problemler içinden çıkılmaz hale geldi. Meseleleri günü birlik değerlendirip, arkasından ne olursa olsun mantığıyla hareket eden parti değiliz. Problemleri uzun vadede çözücü ve kalıcı çalışmalar yapıyoruz. Bu konudaki rahmetli hocamızın önderliğinde problemleri çözmüşüz. Hocamın 20 yıl önce verdiği konferanslar, bu güne ışık tutacak niteliktedir. Bu gün de aynı problemler hat safhadadır. Türkiye'nin ekonomisi, dar gelirli, emekli, işçi memur inliyor. Hocamın 20 yıl önce söylediği, iktidara geldiğinde yaptığı çalışmalar bu gün yine aynıdır" diye konuştu.

İl Başkanı Sadık Kar ise "Milli Görüşün ne olduğunu, Türkiye'ye neler getirdiğini ve bırakılsaydı neler getireceğini insanımıza anlatmaya çalışacağız. Aynı zamanda hocamızın anısına tüm ilçelerimizde mevlid ve sevenleri tarafından okunan Kuran-ı Kerim hatminin duasının yapılacağı cami programları tertip ettik. Bu kapsamda 27 Şubat 2013 Çarşamba günü saat 10'da Alaplı'da, 27 Şubat 2013 günü Devrek'te Ekrem Şama'nın katılımıyla konferans olacak. 28 Şubat 2013 günü Merkez Ulu Cami'de, Kdz. Ereğli, Devrek, Çaycuma merkez camilerde Mevlid-i Şerif tertip ettik. 28 Şubat 2013 Perşembe günü 19.45'te GMİS Salonu'nda Hocamızın Özel Kalem Müdürü Mehmet Karaman'ın katılımıyla Türkiye'de ve dünyada neler oluyor konulu konferans tertip ettik" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak'ta Erbakan Haftası Kutlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement