Alışverişiniz Saçınızı Güzelleştiriyor - Son Dakika
Kadın

Alışverişiniz Saçınızı Güzelleştiriyor

Alışverişiniz Saçınızı Güzelleştiriyor

Türkiye'nin ilk promosyon ajansı BA Life Marketing, hayata geçirdiği yeni kampanyasıyla Türkiye'de ilk defa online bir alışveriş sitesini çapraz pazarlamayla buluşturuyor

22.11.2014 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Morhipo.com'da belirli marka ve kampanyalardan 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes ücretsiz kuaför hizmeti kazanıyor.

Türkiye'nin ilk teşvik ve satış promosyon ajansı BA Life Marketing, bir araya getirdiği markalarla yürüttüğü kampanyalar aracılığıyla tüketicilere keyifli deneyimler yaşatmaya devam ediyor. BA Life Marketing, online alışveriş sitesi Morhipo.com'un dahil olduğu kampanyasıyla Türkiye'de ilk kez çapraz pazarlama ile bir online alışveriş sitesini buluşturuyor.

BA Life Marketing, son olarak hayata geçirdiği kampanya ile online alışveriş sitesi Morhipo.com'dan 20 Ekim - 20 Kasım 2014 tarihleri arasında, belirli marka ve kampanyalardan 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese, kampanya dahilindeki güzellik ve kuaför salonlarında ücretsiz fön veya saç kesimi hizmeti kazandırıyor. Müşteriler, alışverişlerinin ardından kendilerine e-mail ve SMS yoluyla gönderilen kampanya kodu ile Morhipo.com'un kampanya sayfasında belirtilen güzellik ve kuaför salonlarından dilediklerini seçebiliyor. Kampanya kapsamında kazanılan fön veya saç kesimi hizmeti, 31 Ocak 2015 tarihine kadar kullanılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Alışverişiniz Saçınızı Güzelleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement