Miranda Kerr ve Helena Christensen Reebok Realflex'i Seçti! - Son Dakika
Kadın

Miranda Kerr ve Helena Christensen Reebok Realflex'i Seçti!

Miranda Kerr ve Helena Christensen Reebok Realflex\'i Seçti!

Dünyaca ünlü süper modeller Miranda Kerr ve Helena Christensen, Reebok RealFlex hayranı! Spor yaparken Reebok RealFlex modellerini tercih eden süper modeller, hafifliğin ve esnekliğin keyfini çıkarıyor.

25.09.2012 18:30

Miranda Kerr spor salonunda ve Los Angeles'taki evinde koşarken Reebok RealFlex ayakkabıların harika bir seçim olduğunu söylüyor. Helena Christensen ise New York - Central Park'ta düzenli olarak yaptığı koşularında Reebok RealFlex ayakkabıların sağladığı hafiflik ve esneklik sayesinde en büyük yardımcısı olarak görüyor.

Miranda Kerr Reebok RealFlex ayakkabılarına olan sevgisini şöyle dile getiriyor: "Bu ayakkabıların sunduğu hafiflik ve doğal hareket hissini seviyorum. Spor yaparken rahat etmeniz çok önemli, özellikle de koşarken. Bu ayakkabılar bana gereken her şeyi sunuyor ve parlak renkleriyle antrenmanıma neşe katıyor!"

Reebok RealFlex tabanında yer alan birbirinden bağımsız ve çok yönlü sensörler sayesinde ayağınızın doğal hareketlerini destekliyor ve bir spor ayakkabıdan beklenen korumayı sağlıyor. Sensörler, koşu ve antrenman esnasında ayağınıza tam uyum sağlayarak, doğal hareket ve esneklik hissini artırıyor.

Reebok RealFlex maksimum destek sunarken aynı zamanda ekstra hafif ve minimalist bir tasarıma sahip. 2011'de piyasaya çıktığı günden bu yana "esnek ve dayanıklı" olarak anılan Reebok RealFlex, tüketicilerin "yastık üzerinde yürüyor gibi" ve "ayağınızda yokmuş kadar hafif" vb. gibi olumlu yorumlarına sahip.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Miranda Kerr ve Helena Christensen Reebok Realflex'i Seçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement