Önümüzdeki 6 Ayda Bizi Neler Bekliyor? - Son Dakika
Kadın

Önümüzdeki 6 Ayda Bizi Neler Bekliyor?

Önümüzdeki 6 Ayda Bizi Neler Bekliyor?

2012 yılının ikinci yarısında bizleri neler bekliyor? Nuray Sayarı önümüzdeki 6 ayı yorumladı.

18.04.2012 17:00  Güncelleme: 11:46

Geçtiğimiz aylarda, ilk olarak Orlando'da "Hayatın Merkezinde Olma" seminerini veren ünlü astrolog Nuray Sayarı, önümüzdeki Ağustos ayında da Kaliforniya'da meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Tüm bu koşuşturmanın içinde yeni kitabının raflarda yerini almasını heyecanla bekleyen Sayarı, şimdiden 2013'ün yıllık astroloji yorumunu tamamlamış bile! Biz de Womenist.net olarak, merakla beklediğimiz yeni kitabı, 2012'nin yarattığı değişimler, yılın ikinci yarısında bizleri ve Türkiye'yi neler beklediğine dair, heyecanını ve başarısını gönülden desteklediğimiz Nuray Sayarı ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik

Değişimlerin başlayacağını söylediğiniz, 2012 sizi nasıl etkiledi?

23 Ocak'ta meydana gelen Mars gerilenmesi herkesi sarstı. 15 Nisan'da sona erdi ancak Merkür ve Mars gerilemesi son 10 yılın en büyük etkilerindendi. Bütün her şeye dikkat eden, enerjilerle çalışan, kabule geçerek yaşayan bana bile travmalar yaşattı. Ağır bir hastalık dönemi geçirdim. Bağışıklık sistemin çöktü. Bu da yapılanları hazmedememekten kaynaklanıyor. Bu kadar iğrençlik ve kötülüğü kabullenemedim. Enerjilerle çalışsam da üçüncü gözüm açık da olsa, sonuç itibarıyla insanım. Ama yaşamı seven, başarılı bir kadınım ama gördüğüm yanlışlıkları kabullenirken zorlanıyorum. önemli olan yanlışları düzeltip, daha sağlıklı ilerlemek, aynı hatalara bir daha düşmemek. Yine de bu tecrübelere müteşekkirim çünkü bana neleri öğrenmem gerektiğini gösterdi ve tüm insanların içindeki gücü açığa çıkarmasını sağlayacak bir kitap yazmamı sağladı.

Yeni kitabınızı müjdeleyebiliriz o zaman. Peki, kitap ne zaman çıkıyor? Bu kitabı yazmaya nasıl karar verdiniz?

Mayıs sonunda "Beyaz Mucize" okurlarımla buluşacak. Bu kitabın çıkış noktası ise bana yapılan büyülerdi. Ben algıları açık bir kadınım. Her yerden, tek tek büyüler topladım. Bunu yapanlara mesaj olsun, insanların kadersel planlarıyla oynamasınlar diye bu kitabı yazdım. Kitapta banyo ya da yemek yaparken uygulanacak ritüeller var. örneğin, yaptıkları yemekle partnerlerini, özgür bırakarak, kendilerine tutkuyla bağlamalarını sağlayacak ritüeller var Kısacası ben bu kitapta iyi enerjileri, iyi ritüelleri anlattım. Yanlış insanların doğru enerjide olmasını sağlayacak bir kitap "Beyaz Mucize". Okuyanların, okyanuslar kadar sevgi yaratmaları, kötü enerjiden çıkmaları, korkmamaları, korkularından kurtulmaları için yazdım.

Önümüzdeki dönemde gökyüzünde bizleri etkileyecek ne gibi hareketler var?

Şiddetin ve savaşın gezeni Mars, 23 Ocak'ta Başak burcunda gerilemeye başladı. 17 Nisan'da gerilemesi bitiyor ama gezegenlerin gerilemesi bittiğinde üç gün de gölge bırakıyor. Yani bu tarihten itibaren evren, yaşam sakinleşecek, dengeye huzura gireceğiz. Nisan ayının sonuna doğru Merkür ve Mars'ın gerilemesi bitiyor. Geriye Terazi'de gerileyen, imtihanların ve zorlanmaların gezegeni Satürn ile Oğlak burcunda gerileyen, zor şartların gezegeni Plüton kalıyor. Dolayısı ile astrolojik açıdan biraz zorlayıcı bir bahar Türkiye için. özellikle terör tekrar kendini gösterebilir, kaygılar korkular ortaya çıkabilir. 13 Temmuz'a kadar bu etkiler devam edecek. Mümkün olduğunca dengede kalmaya ve sakin olmaya çalışmalıyız.

Son dönemde devlet işlerinde meydana gelen karışıklığı astrolojik açıdan nasıl değerlendiriyorsunuz?

Türkiye'nin yıldız haritasında yükselen Akrep. 2. evi Başak kesiyor. örneğin Mars gerilerken zamanlar patladı. Bunlar şimdi bir kaos yaratıyor ve daha da büyük kaoslar yaratacak bu durum. Yani ben Türkiye'nin enerjisinin karışacağı bir bahara girdiğini düşünüyorum astrolojik açıdan. Ama biz yine de korku bilincimizi yükseltmeyelim, sakin, huzurlu, dengeli ve uyumlu olmaya çalışalım. çünkü gökyüzü her an bir gerilim yaratıyor bize ama biz ne yapmamız gerektiğini bilirsek, daha dengede kalırız, uyumlu oluruz.

Peki, bunun için neler yapmalıyız?

Şimdi, hep şu andan itibaren kabulde olmaya karar vermek lazım. Kabul edelim ki, hırslanmayalım, ihtiras, korku ve kaos içerisinde bulunmayalım. Enerji alanımızı yükseltelim, endişelerimizi, korkularımızı arındırıp temizleyelim. Eğer bunu yapmayı başarabilirsek, yaşamsal planımızda her şey, bizim adımıza daha net dengelenir.

13 Temmuz'dan sonra rahat bir nefes alabilecek miyiz?

Plüton bu dönemde hala geriliyor olacak. Ayrıca 15 Temmuz'da Merkür 10 Ağustos'a kadar, Aslan burcunda yılın ikinci gerilemesini gerçekleştirecek. Bu dönemde, her zaman söylediğim gibi elektronik eşyalar almayalım, bilgisayar bozulursa panik olmayalım, iletişim alanında zorluklar olursa bunları sakince karşılamaya özen gösterelim. Ayrıca Temmuz ve Ağustos arasındaki bu dönem Aslanlar için biraz zorlayıcı olacak. Ama askıda kalan ya da tamamlanamamış işleri beklentileri ve istekleri Merkür gerilerken, gerçekleşecek, hızlanacak. Bu dönemde Aslan burcundakilerin yeni başlangıçlara girmemeleri çok hayırlı olur. çünkü Merkür gerilerken yeni işlere, yeni ilişkilere başlamanız demek o işin ya da ilişkinin bozulması, yarım kalması demek. Plüton'nun gerilemesi de 18 Eylül'e kadar sürecek. Dolayısı ile Oğlaklar hesaplaşamadıkları ilişkiler ve işler hususunda o gerilemede, her ne kadar iş ve diyalog olarak zorlansalar da, sonuca ulaştıramadıkları işleri çözümleyecekler.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Önümüzdeki 6 Ayda Bizi Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement