Pilates, Bu Adreslerden Sorulur! - Son Dakika
Kadın

Pilates, Bu Adreslerden Sorulur!

Pilates, Bu Adreslerden Sorulur!

İşte zihinsel ve bedensel olarak rahatlayabileceğiniz, çok daha zarif bir görünüme kavuşabileceğiniz pilates merkezleri.

15.05.2012 17:30  Güncelleme: 08:13

Daha ince ve estetik gözükmek, uzun ve esnek kaslara sahip olmak isteyenler klasik egzersiz motodlarının dışına çıkıp tüm vücudu çalıştıran ve dengeli bir kas gelişimini destekleyen pilatese başvuruyor. Aynı zamanda duruş bozukluklarının azaltılması için de son derece yararlı olan pilates, çalışan kadınlar tarafından çokça tercih ediliyor. Peki zihinsel anlamda rahatlamanızı da sağlayabilen bu ruhsal-bedensel aktivite için nereleri tercih edebilirsiniz?

PSA Pilates Sports Academy

Maslak Mashattan'da bulunan PSA Pilates Sports Academy'nin kurucusu, Pilates Master Teacher Trainer Akın Erkoç. Pilatese yeni başlayanlar ve halihazırda devam edenler için deneyimli eğitimler nezaretinde eğitimler sürüyor. Pilates eğiticisi olmak isteyenler için de Avrupa ve Amerika'da geçerliliği olacak sertifika elde etme şansı var. Hamile pilatesi için de son derece uygun bir ortam. Burada pilates yapmak isteyenler için oluşturulan programlar, kişisel postür analizi sonuçlarına göre hazırlanıyor. özel ve grup ders alternatifleri yanında dilerseniz ücretsiz demo dersine de katılabiliyorsunuz.

Adres: Akasya Sok. No: 2 B Blok Mashattan Maslak - İstanbul

Tel: 212 330 30 88

Central Pilates Studio

Uluslararası Polestar Education ve Balanced Body University sertifikalarına sahip eğitmenlerin ders verdiği Central Pilates Studio, bünyesinde Reformer, Cadillac, Combo Chair, Barrel ve diğer Pilates ekipmanlarını bulunduruyor. Central Pilates Studio'da kişiye özel hazırlanmış programların yanında ikili ve üçlü guruplara da ders verilmekte. Central Pilates Studio'nun eğitim programlarıyla hedeflediğiniz amaca doğrudan ulaşabilme ve günlük yaşantınızda daha sağlıklı ve pozitif olma şansına sahip olabilirsiniz.

Adres: Suadiye Mah. Plaj Yolu Süleyman Tevfik Sok. Narin Palas Apt. No: 5 Kat: 1 Daire: 5 Suadiye İstanbul

Tel: 216 373 15 03

Hero House Pilates

İnce, uzun ve estetik bir kas yapısına sahip olmak, vücut kontrolünü artırmak, zihnen ve bedenen rahatlamak ve duruş bozukluklarının azaltıp ortadan kaldırmak adına bir adım atmak istiyor fakat bunun için nereye başvuracağınızı bilmiyor ya da bunun için zaman yaratamıyorsanız size etiler'deki Hero House Pilates'i de önerebiliriz. Tüm dünyada tanınan Stott Akademisi'nin yurt dışında eğitim almış sertifikalı eğitmenleri yardımıyla sabah işinize gitmeden spor yapıp tüm günü enerjik geçirme fırsatına sahip olabilirsiniz. üstelik burada her üye ile birebir ilgileniliyor ve gelişimleri yakından takip ediliyor. Hero House, spor yaparken daha iyi motive olabilmenizi sağlayacak bir sistem de geliştirmiş. Eğer isterlerse, benzer saat dilimlerinde antrenman yapanları bir araya getirecek şekilde yönlendiriyor.

Adres: İhsan Aksoy Sk. Eva Apt. No: 7 Etiler - İstanbul

Tel: 212 265 07 70

Body Arts Pilates Studio ( BAPS )

2006 yılında Bebek'te açılan Body Arts Pilates Studio (BAPS), yüzyılın gerçek egzersiz mucizesi pilates alanında Bebek, Erenköy, Yeniköy ve Anadoluhisarı olmak üzere dört önemli lokasyonda hizmet veriyor. BAPS'ı diğer merkezlerden ayıran en önemli özelliği, eğitmenlerinin Balanced Body University eğitmeni olmaları ve pilates konusunda sadece egzersiz değil, işin rehabilitasyon kısmında da tam donanımlı olmaları. Ayrıca BAPS, spesifik olarak pilates üzerine hizmet veren bir stüdyo. Burada alacağınız hizmet sadece pilates uzmanları tarafından veriliyor. BAPS'ta geleneksel pilates metoduyla günümüz fitness modifikasyonlarından oluşmuş bir sentez sunuluyor. Kişiye özel hazırlanmış programların yanında, ikili ve üçlü gruplara da reformer dersleri veriliyor. BAPS, profesyonel anlamda pilates hizmeti veren, bünyesinde reformer, cadillac, combo chair, barel ve diğer küçük pilates ekipmanlarını bulunduran en önemli merkez olma özelliğini taşıyor. BAPS aynı zamanda tüm dünyada pilates eğitmenleri yetiştiren Balanced Body'nin (BB) Türkiye'deki tek merkezi.

Adres: Manolya Sokak No: 18 Bebek, 34453 İstanbul

Tel: 212 263 7507

Focus Studio

Farklı zamanlarda başladıkları klasik bale ve dans kariyerleri 2006 yılında Night of the Sultans Dance Company'de kesişen Şirvan Denizci ve Belkıs Tuğcu, company kapandıktan sonra bir süre çeşitli iş alanlarında çalışmalarının ve pilates konusunda eğitimler almalarının ardından dans grubunda güçlenen dostluklarını yeniden birlikte çalışmanın ve yeni bir şeyler yapmanın verdiği özlemle birleştirerek Focus Stüdyo'yu kurmuş. 2011 yılında faaliyete geçirdikleri stüdyoları, pilates için oldukça elverişli...

Adres: Bağdat Cad. Beyaz Apt. No: 339/10 Erenköy İstanbul

Tel: 216 385 6744

Taxim Pilates

Butik hizmet sunan ve kişiye özel programlar hazırlayan, şehrin kalbindeki pilates stüdyosu, ihtiyaç ve hedeflerinizi birlikte belirleyip en uygun egzersiz programını oluşturabileceğiniz bir yer. Nisan 2010′da kurulan Taxim Pilates, Canan Cemali ve Gamze Elgin tarafından kurulmuş. Aletli ve minder pilates dersleri haricinde hamile pilatesi de var.

Adres: Şehit Muhtar Cad. Cemali Apt. 22/4 Talimhane, Taksim Beyoğlu İstanbul

Tel: 212 235 33 08

Pilates Studio Form

Tam formda, formda olmaya çok yakın ya da forma girmek için istekliyseniz, Pilates metodunu dilerseniz Pilates Studio Form'da da keşfedebilirsiniz.Stüdyoda sadece Pilates dersleri veriliyor. Tüm eğitmenler Pilates konusunda üst düzeyde bilgi birikimine ve uluslararası sertifikaya sahip. İzlenen program öncelikle, vücudun merkezi olan karın bölgesinin -"core"- güçlendirilmesi prensibine dayanıyor. İstanbul'un Kemerburgaz - Göktürk semtinde Ocak 2008'de açılan stüdyo, her türlü yaş grubu ve kondisyondaki katılımcılara yönelik özel Pilates dersleri ve grup minder ( Matwork) dersleri veriyor.

Adres: Göktürk Beldesi. İstanbul cad. No: 22 Kat: 4 Kemerburgaz - İstanbul

Tel: 212 322 46 11

Cengiz Han Üçgün Pilates Studio

2008 yılında kurulan Cengiz Han üçgün Pilates Studio'nun öncelikli hedefi, Joseph Pilates'in mirası olan ve günümüz bilim ve teknolojisi ile geliştirilmiş olan bu metodu öğrencilerine gerektiği gibi öğretmek, uygulatmak ve yaşatmak. Levent'te hizmet veren stüdyoya kendi adını veren kurucusu Cengiz Han üçüncü, meşhur voleybolcularımızdan. 2003-2007 yılları arasında Londra'da Angel Football Club'da amatör futbol oynadığı dönemde ilk defa Pilates Metodu'yla tanışmış. Ardından da Balanced Body University'nin BBU Teacher Training Program'ını tamamlayıp burayı açmış.

Adres: Beyaz Karanfil Sok. No: 31 3.Levent/ İstanbul

Tel: 212 278 38 17

Cadde Pilates

Stüdyolarında sizlerin kullanımı için özel tasarlanmış en son pilates cihaz ve ekipmanlarının yer aldığı ferah çalışma alanının yanı sıra, pilates sonrası kullanmanızı önerdikleri kardiyo cihazları da bulunuyor. Stüdyoda ayrıca kahvenizi yudumlarken hoşça vakit geçireceğiniz rahat dinlenme odası, temizliğine çok dikkat edilen soyunma odası ve banyo da var. Kablosuz internet ve binaya ait otopark da ayrıca mevcut.

Adres: İskele sokak (Barlar sokağı) Kozacıoğlu apt. No: 4 Daire: 5 Caddebostan/ İstanbul

Tel: 216 467 3767

Aida Studio Pilates

Butik bir anlayış, hijyenik bir ortam ve belki de en önemlisi sıcak, samimi ve konusunda uzman bir kadro ile hizmet veren Aida Pilates Studio, yağ yakımı, kondisyonel sistemlerin yanı sıra body shape, postür geliştirilmesi, duruş bozuklukları, hamilelik öncesi ve sonrası aktiviteler, selülit ile ilgili de hizmet veriyor.

Adres: Cemal Sururi Sk. No: 4 Kat: 3 Mecidiyeköy İstanbul

Tel: 212 266 66 60

Pilates Etiler

23 yıllık klasik bale eğitimi deneyimini, prestijini, referansları, hizmetlerini, deneyimli ve sertifikalı eğitmenlerle birleştirip Balanced Body'nin profesyonel ekipmanlarıyla harmanlayarak kaliteli hizmet veren adreslerden bir diğeri de Pilates Etiler. Reformer ve Mat Pilates için görüşebilirsiniz.

Adres: Tepecik Yolu Cevher Sokak No.6 Etiler

Tel: 212 - 352 70 46

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Pilates, Bu Adreslerden Sorulur! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement