Vanity Fair Yılın En Şık Giyinenlerini Seçti! - Son Dakika
Kadın

Vanity Fair Yılın En Şık Giyinenlerini Seçti!

Vanity Fair Yılın En Şık Giyinenlerini Seçti!

"Vanity Fair yılın şıkları listesi" sonunda açıklandı. Bakalım 2012'ye kıyafet seçimleriyle kimler damgasını vurmuş?

02.08.2012 14:00  Güncelleme: 09:27

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın ilk yılın şıkları listesinde ilk sırayı alması pek de şaşırtıcı değil. Güzelliği, zarafeti ve peri masallarını aratmayan evlilik hikayesiyle tüm dünyanın gözü onun üzerinde. Middleton'ın Royal Albert Hall'deki bir konsere katılırken giydiği Jenny Packham imzalı elbisesi, St. Paul Katedraline giderken giydiği Alexander McQueen tasarımı elbisesi ve Jane Taylor şapkası, Mayıs ayında objektiflere yakalandığında giydiği Ronald Mouret elbisesi ve "War Horse" adlı filmin prömiyeri için seçtiği Alice Temperly elbisesi bizce yılın en şık kadını olmayı tamamıyla hak ettiğinin en iyi göstergesi.

Jessica Chastain "Lawless"ın prömiyeri için seçtiği Gucci elbisesiyle, New York Times'ın moda fotoğrafçısı olarak bilinen 1929 doğumlu William Cunningham yaşına rağmen kaybetmediği kıyafet seçimindeki zevkiyle, Miu Miu'nun Paris'teki şovuna katılarken giydiği Prada kıyafetiyle Lea Seydoux ve verdiği yardım konserinden sonra katıldığı partide giydiği Tom Ford imzalı takımıyla Jay-Z, Vanity Fair'ın şıklar listesinin ilk beşine girmeyi başardı.

Colin ve Livia Firth'de Vanity Fair'ın şıklar listesinde yerlerini aldı. Colin'in Tom Ford takımı ve Livia'nın Stella McCartney imzalı elbisesi gerçekten büyüleyici. Amerikan Futbolunun yıldızlarından Tom Brandy, Tom Ford imzalı üç parça takım elbisesiyle, Alicia Keys Alexandre Vauthier elbisesiyle ve Fan Bingbing Cannes'da giydiği Laurence Hsu elbisesiyle Vanity Fair'ın şıkları arasında yerini aldı.

Morley Safer, tepeden tırnağa Galliano giyinmeyi tercih eden Michelle Harper, zevkli kıyafet seçimiyle Richard E. Grant ve geçen sene de listede bulunan Yunan prensesi Alexandra, bu yılda yılın en şık giyinenleri arasında.

Muhteşem tarzıyla Carlos Souza, Alaia elbisesiyle Farida Khelfa, aktör Eddie Redmayne Burberry kıyafetleriyle ve tamamen el işçiliği elbisesiyle Stacy Bendet da Vanity Fair'ın bu yıl ki favori isimlerinden.

Aktör Ike Ude, Cannes film festivalinde giydiği Nina Ricci elbisesiyle Diane Kruger, farklı tarzıyla Matteo Marzotto, Lauren ve AndrÉs Santo Domingo da Vanity Fair'ın en şık giyinenleri arasında.

Kendi tarzını yaratmayı seven Robert Rabensteiner, Oscar de la Renta elbisesiyle Erika Bearman, Victor Cruz ve Cannes film festivaline kendi tasarladığı elbisesiyle katılan Ulyana Sergeenko da 2012 yılına şıklığıyla damgasını vuran isimlerden birkaçı.

Matt Lauer, ünlü tasarımcı Stella McCartney, Prens Harry ve Giambattista Valli elbisesiyle Lizzie Tisch de Vanity Fair'ın favorileri arasında yerini aldı.

Kendi tasarımlarıyla Ozwald Boateng, seçimini Louis Vuitton'dan yana kullanan Poppy Delevingne, Jean Pigozzi ve modern ve şık tarzıyla Danimarka Prensesi'de Vanity Fair'ın 2012 listesine damgasını vurdu.

Tamamen dantel, Stella McCartney tasarımı tulumuyla Elettra Wiedemann, seçimini Tom Ford'dan yana kullanan Vito Schnabel, Charlotte Casiraghi ve şıklığıyla bilinen Arki Busson da Vanity Fair'ın bu yıl ki favorileri arasında.

Tercihini Chanel'in Couture koleksiyonundan yana kullanan Katar Şeyhası Moza bint Nasser, farklı tarzlarıyla Ginevra Elkann ve Giovanni Gaetani Dell'aquila D'aragona, Prens Heinrich Von Und Zu Fürstenberg'de Vanity Fair'a göre 2012'ye şıklıklarıyla damgasını vuran isimler arasında.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Vanity Fair Yılın En Şık Giyinenlerini Seçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement