Yaza Girerken Selülitlerinize Veda Edin! - Son Dakika
Kadın

Yaza Girerken Selülitlerinize Veda Edin!

Yaza Girerken Selülitlerinize Veda Edin!

İşte yaz öncesi hızlı bir hazırlık için en başarılı selülit karşıtı ürünler...

01.05.2012 18:00  Güncelleme: 09:47

Yaz geliyor… Plajlarda bikinilerimizle boy göstermemize çok az bir zaman kaldı. Peki, bikinilerimizi giydiğimizde kışın elbiselerimizin altına sakladığımız selülitlerimizle nasıl başa çıkacağız? İşte, bizde bu sorunla çok daha kolay baş edebilmeniz için size, selülit karşıtı ürünleri seçtik!

Rare Blossom - Sıkılaştırıcı anti - selülit vücut losyonu

Selülit oluşumunu azaltan Rare Blossom sıkılaştırıcı anti selülit vücut losyonu, düzenli kullanıldığında, içeriğindeki yağlar sayesinde cildin elastikiyetini ve sıkılığını artırıyor.

Bath & Body Works - The Blue Spa anti cellulite firming lotion

İçeriğindeki mavi yosun özü ile cilt tonunu dengelerken, kafein de vücudu şekillendirip sıkılaştırıyor. Bir hafta düzenli kullanıldığında, selülitlerde etkili bir azalma gözlemlenebiliyor.

NaturaBisse SPA Body Contour Anticellulite Micro-Complex

Kalça ve karın bölgesindeki selülitlere karşı kullanabileceğiniz ürün, zengin ve yağsız dokusu sayesinde hızla emilir. Etkili sonuç alabilmek için, her gün düzenli olarak dairesel hareketlerle masaj yağarak uygulanması gerekiyor.

Africology selülit detoks yağı - Harvey Nichols

İçeriğindeki limon otu, servi, sardunya ve greyfurt ile toksinlerin vücuttan atılmasına doğal yolla yardım edip yağ birikimlerinin oluşmasını engelliyor.

L'Occitane - Almond Shaping Delight

İçeriğindeki badem tomurcuğu özleri sayesinde yağların vücuttan atılmasına yardımcı olarak, vücudun şekillenmesini ve sıkılaşmasını sağlıyor.

Babor - Body line termal serisi - Stop cellulite seti

İki farklı formülde geliştirilen ürünün birinci fazı olan gündüz kullanımında, gün boyunca hücre yağları parçalanıyor, ikinci fazı olan gece kullanımıyla ise kolajen lifleri yapılandırılıyor.

Daffy anti-selülit masaj yağı

Cilt bakımı ve koruması için ideal olan bu ürün, selülitlerle baş etmeniz konusunda size fazlasıyla yardımcı olacaktır. ürünü uygularken cildiniz yağı tamamen emene kadar masaj yapmanız, daha etkili bir sonuç elde etmenize yardımcı olacaktır.

Nuxe - Selülit giderici, inceltici yağ

İçeriğindeki doğal kafein, kakao polifenolleri, Glaucine ve su yosunu özü sayesinde vücuttaki yağ stoklaması durduruluyor ve mevcut yağlar yakılıyor.

Bliss - Fat girl slim selülit karşıtı krem

Bliss'in gündüz ve gece kullanımı olarak hazırlanmış olan Fat girl slim serisi, gündüz kullanımıyla portakal kabuğu görünümünü azaltıp sıkılaşmayı sağlarken, gece bakımı ise siz uyurken bile cildinizi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur.

Cosmed - Anti- selülit losyonu

İçeriğinde bulunan Phtosonic sayesinde portakal kabuğu görünümüne neden olan yağ hücrelerini kontrol altına alarak, yağların vücutta serbest kalmasını, daha sonra da bu yağların vücuttan lenfler yoluyla atılmasını sağlıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Yaza Girerken Selülitlerinize Veda Edin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement