Kurban Bayramı öncesinde Kağıthane Belediyesi'nde geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi. Başkan Öztekin, personele teşekkür ederek bayramın birlik ve beraberlik getirmesini diledi.
Bakan Kurum: "1.5 milyon konutluk Büyük İstanbul Dönüşümünde ilk temellerimizi yarın atıyoruz" Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "500 bini Avrupa'da, 500 bini Anadolu yakasında, 500 bini yerinde dönüşüm olmak üzere toplamda 1.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "500 bini Avrupa Yakası'nda, 500 bini Anadolu Yakası'nda olmak üzere toplamda 1,5 milyon konutluk büyük İstanbul dönüşümünde ilk temellerimizi yarın Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle birlikte Gaziosmanpaşa'da atıyoruz.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "500 bini Avrupa'da, 500 bini Anadolu yakasında, 500 bini yerinde dönüşüm olmak üzere toplamda 1.5 milyon konutluk Büyük İstanbul Dönüşümünde ilk temellerimizi yarın atıyoruz" dedi.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, İstanbul'da seçim çalışmaları kapsamında Beyoğlu ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Törende anahtar teslimi ve temel atma törenleri yapıldı. Ayrıca, Bakan Kurum İstanbul'un birçok bölgesinde devam eden kentsel dönüşüm projelerine de değindi.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, İstanbul'da seçim çalışmaları kapsamında Beyoğlu ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Anahtar teslim törenlerinin yanı sıra ekolojik park ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Türkiye Komünist Partisi (TKP), tüm işçi ve emekçileri birlik olmaya çağırarak, 1 Mayıs’ta 33 noktada katılacağı mitinglerin buluşma noktalarını ve saatlerini duyurdu.
İSTANBUL VALİLİĞİ: SAĞLIK ÇALIŞANLARININ DİNLENMESİ İÇİN 3151 KİŞİLİK YER TAHSİS EDİLDİİstanbul Valisi Ali Yerlikaya,"İstanbul'da sağlık çalışanlarımız için 3 bin 151 kişilik yer tahsis ettik.
Koronavirüs ile mücadele kapsamında sadece iki şahit huzurunda nikah kıyan polis çift, herkesin yetkililerin çağrılarına uyarak dışarı çıkmamalarını isterken, Evde kalın çağrısı yaptı.
Koronavirüs ile mücadele kapsamında sadece iki şahit huzurunda nikah kıyan polis çift, herkesin yetkililerin çağrılarına uyarak dışarı çıkmamalarını isterken, "Evde kalın" çağrısı yaptı.
İstanbul'daki 22 ilçe belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen nikah törenlerini, gelin, damat ve 2 şahidin katılımıyla yapma kararı aldı.
Kağıthane Belediyesi'ne ait Hamidiye Mahallesi'ndeki Hobi Bahçesi'nde bulunan evlerin sahipleri kura ile belirlendi.
İSTANBUL'DA PKK OPERASYONU : 10 KİŞİ 10 KİLOGRAM PATLAYICI İLE YAKALANDIAli ABLAY - İstanbul DHA- İSTANBUL'da PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda toplam 10 kişi, 10 kilogram patlayıcıyla yakalandı.
1 -MALTEPE'DE OTOMOBİL KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU: 2 YARALI Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHAMaltepe'de, hareket halindeki otomobil, bir başka otomobilden kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.
1-POLİSİN ŞÜPHELİYİ ARACININ LASTİĞİNE ATEŞ EDEREK DURDURMASI KAMERADA *Kovaladılar, lastiklere ateş açtılar, ezilme tehlikesi yaşadılar pes etmediler şüpheliyi yakaladılar*Polisin şüpheliyi yakalamaya çalışması kamerada *Polisin yakaladığı şüphelinin cinayet zanlısını olduğu ortaya çıktı.
1-ERDOĞAN: TÜM BATI, TERÖRİSTLERİN YANINDA YER ALDI (1)Gülseli KENARLI-Güven USTA/İSTANBUL DHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT World Forum'da yaptığı konuşmada, "Tüm Batı, teröristlerin yanında yer aldı ve hepsi birlikte bize saldırdılar.
İş, politika ve sanat dünyasını buluşturan düğün Tarkan ve Ebru Gündeş birlikte düet yaptı Moda tasarımcısı Gülnur Güneş ile iş insanı Yiğit Doğan Çelik'in düğün şahitliğini Bakan Mevlüt Çavuşoğlu yaptıİSTANBUL - Moda tasarımcısı Gülnur Güneş ile iş insanı Yiğit Doğan Çelik'in düğününe iş ve...
Four Seasons'ta gerçekleşen törende nikahı Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kıydı.
Moda tasarımcısı Gülnur Güneş ile iş insanı Yiğit Doğan Çelik'in düğününe iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
Nikahtan önce sandığa gittiler -Oy kullnamaya gelen gelin ve damat alkışlarla karşılandı Gelin ve damadın çifte heyecanıİSTANBUL - Sarıyer'de gelin ve damat İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçimi için sandığa gitti.
Sarıyer'de düğünleri öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçiminde oylarını kullanan çift yoğun ilgi gördü.
Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ilk nikahını kıydıİSTANBUL, (DHA)- KAĞITHANE Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, görevi teslim aldığı gün ilk nikahını kıydı.
KAĞITHANE Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, görevi teslim aldığı gün ilk nikahını kıydı.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ustalık döneminde hayata geçireceği projeleri basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna açıkladı.
Prof. Dr. Karatepe: Kanser Yanlış Beslenmeyle BaşlıyorİSTANBUL,(DHA)-KAĞITHANE Belediyesi Kadın Kent Konseyi'nin İstanbul'daki özel hastaneler ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Hasta Okulu Seminerleri, 'Beslenme Alışkanlıklarımız Kanser Riskinizi Belirliyor' konusu ile devam etti.
KAĞITHANE Belediyesi Kadın Kent Konseyi'nin İstanbul'daki özel hastaneler ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Hasta Okulu Seminerleri, "Beslenme Alışkanlıklarımız Kanser Riskinizi Belirliyor" konusu ile devam etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çıktığımız o hizmet yolculuğumuzu cezaevinde, demir parmaklıklar ardında sonlandırmak istediler.
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen ’Yerel Yönetimler Akademisi’’ne katıldı.
Yrd. Doç. Dr. Emrah İpek, tansiyon hastalığına ilişkin, ‘’Tansiyonun başlangıç yaşı 30’lu yaşlardır’’ dedi.
Bebekler için uykunun önemini belirterek yapılan yanlışlara dikkat çeken Bebek Uyku Danışmanı Sinem Akınal, “Bizde yanlış bilinen çok şey var, sallayarak uyutmak yapılan en büyük hatalardan biridir.
Şanslı çiftler ücretsiz tüp bebek tedavisi kazandıİSTANBUL,(DHA)- KAĞITHANE Belediyesi Kent Konseyi ve İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastane grubu işbirliğiyle gerçekleştirilen Tüp Bebek Semineri evlat sahibi olmak isteyen çiftlere umut oldu.
Sporun gelişip yaygınlaşması ve özellikle gençlerin spora teşviki amacıyla Kağıthane Belediyesi’nin spora desteği sürüyor.
- Kağıthane Belediyesi'nden yeni sezon öncesi spora dev destekİSTANBUL - Sporun gelişip yaygınlaşması ve özellikle gençlerin spora teşviki amacıyla Kağıthane Belediyesi'nin spora desteği sürüyor.
KAĞITHANE Belediyesi yeni sezon öncesi her sene olduğu gibi bu yıl da ilçedeki 60 adet futbol, basketbol ve mücadele sporları dalında ter döken amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu.
Dr. Gülsen Meral: Anne sütü almayan çocuklarda obezite riski daha fazlaİSTANBUL, (DHA) - SAĞLIK Bakanlığı verilerine göre Türkiye'de her 3 kişiden 1'inin obez olması ve obezite yaşının en fazla 18 yaş altı kişilerde görülmesiyle birlikte vatandaşlar obeziteye daha fazla dikkat etmeye başladı.
SAĞLIK Bakanlığı verilerine göre Türkiye'de her 3 kişiden 1'inin obez olması ve obezite yaşının en fazla 18 yaş altı kişilerde görülmesiyle birlikte vatandaşlar obeziteye daha fazla dikkat etmeye başladı.
Kağıthane Belediyesi ve Kolan Hastanelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tüp Bebek Semineri'nde kurayla 4 şanslı çift ücretsiz tüp bebek tedavisi kazanırken, 30 kişiye de ücretsiz muayene imkanı sağlandı.
14.00Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'da Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin açılış törenine katılacak.
2016-2017 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kağıthane Belediyesi, eğitime verdiği destekleri de arttırdı.
Nazilli Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu “Bir Kış Gecesi” Konseri ile izleyenleri büyüledi.
Kağıthane’de birlikte yaşayan ancak resmi nikahı olmayan 11 Roman çifti, çocuklarıyla birlikte geldiği rüya gibi bir törende dünya evine girdi.
İlçe yönetimiyle beraber AK Parti’ye katılan Kağıthane Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Adem Mamaç, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun yetiştirdiği kadrolar olarak AK Parti’ye geçtik” dedi.
Haber Uzay KESMEN - Kamera Ozan URAL İstanbul DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın kızı Merve Tuğba Kılıç ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi, ensdüstri mühendisi Gıyaseddin Gergin'in Haliç Kongre Merkezi'ndeki düğün törenine katıldı.
Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın kızı Merve Tuğba Kılıç ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi, ensdüstri mühendisi Gıyaseddin Gergin'in Haliç Kongre Merkezi'ndeki düğün törenine katıldı.
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bayramlaştı.
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçede yer alan amatör kulüpler ve ferdi sporculara düzenlenen törenle spor malzemesi dağıttı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü, "Dünya Engelliler Günü" vesilesiyle bir dizi etkinlik düzenliyor.
Genel Başkan Kamalak: "Biz, hem İstanbul'un hem de Anadolu'nun problemlerine sahip çıkacağız. Bir taraftan İstanbul'un problemlerini çözeceğiz. Bir yandan Anadolu'dan İstanbul'a göçün önün...
Avrupa Birliği Bakanı Bağış, Kağıthane Belediyesi Özel Kalem Müdürü Dirice'nin nikah şahitliğini yaptı.
ArkiPARC 2013'te Gayimenkul Ödülleri, Sürdürülebilirlik Ödülü ve Belediye Ödülü sahiplerini buldu....
AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın düzenlediği sempozyumda belediyelere ödülleri verildi.
İstanbul, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceği ArkiPARC Gayrimenkul Fuarı, önemli bir paylaşım platformu olması ile dikkat çekiyor.
Türkiye'nin gayrimenkul alanındaki "ilk" gayrimenkul ödülünün finalistleri belli oldu.
Bozkurt Kocaçamlılar da aile okulu seminerlerinden yararlandı
Merkez mahallesi kadın kent gönüllüleri nikâh salonunda bir araya geldiler.
Başkan Fazlı Kılıç, mutlu yaşamanın sırrını istişare toplantılarıyla yönetimi paylaşmakta buluyor.
Kağıthane Belediyesi, Eğitim Seminerleriyle halkımızı aydınlatmaya devam ediyor.
ÇİDER çocuk sahibi olmak isteyen anne-baba adaylarına Motivasyon ve Bilgilendirme Toplantısı düzenliyor.
Güzel bir sunumla tanıtılan kitap, izleyenlerde hayranlık uyandırdı.
Fazlı Kılıç, İlçede bulunan Spor Kulüplerini ve Sporcularını yine unutmadı.
İlklerin yaşandığı Kağıthane'de, 2011–2012 Eğitim Yılı başlarında ilk defa uygulamaya konulan, "Çocuğumla Okuyorum" projesi, amacına ulaştı.