ÇİDER Anne- Baba Adayları ile Buluşturuyor - Son Dakika
Güncel

ÇİDER Anne- Baba Adayları ile Buluşturuyor

ÇİDER Anne- Baba Adayları ile Buluşturuyor

ÇİDER çocuk sahibi olmak isteyen anne-baba adaylarına Motivasyon ve Bilgilendirme Toplantısı düzenliyor.

25.01.2012 08:52

Çocuk İstiyorum Derneği (ÇİDER) Yeni Anne Olan Işın Karaca'yı 25 Ocak Çarşamba Günü Saat: 14.00 De Kâğıthane Belediyesi Nikâh Salonunda Anne- Baba Adayları İle Buluşturuyor.

25 Ocak Çarşamba günü saat 14.00-16.00 saatlerinde Kâğıthane Belediyesi işbirliğiyle ÇİDER'in Tüp bebek anne adayları ile yapacağı toplantının teması " Tüp Bebek Tedavisinde Doktora güvenmenin ve doktorla iyi iletişimin tedavi başarısını nasıl etkilediği" olacak…

Acıbadem Tüp Bebek Merkezleri Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Tıraş toplantıda anne baba adaylarını sorularını yanıtlayacak ve tüp bebek tedavisindeki süreçte başarıyı etkileyen faktörleri ve başarının nasıl artırılabileceğini anlatacak.

Prof. Dr. Bülent Tıraş ayrıca IMSI olarak bilinen Yüksek Mikroskobik Büyütmeyle Seçilmiş Sperm Mikroenjeksiyonu) yönteminin yanı sıra HLA-G Nedir; Tüp Bebek İçin Mucize Midir? , İlaçsız Tüp Bebek (In Vitro Maturation) ,Sperm Mıknatısı Nedir? Etkisi Var Mıdır? ,Etkinliği Kanıtlanmamış (Ampirik) Tedaviler ve Erkeklerde Kök Hücre Nakli gibi önemli konu başlıkları hakkında anne-baba adaylarının bilgilenmesi ve bilinçlenmesi için destek olacak.

Sanatçı Işın Karaca da yeni yaşamaya başladığı annelik serüvenini gelen konuklarla paylaşacak. Çocuk sahibi olma sürecinde yaşadıklarını anne adaylarına anlatacak olana Karaca anne adaylarının sorularını da yanıtlayarak tedaviye başlamadan önce motivasyonlarını yükseltecek.

Toplantıda ayrıca verdikleri destekten ötürü Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a ve sanatçı Işın Karaca'ya sosyal sorumluluk konusunda vermiş oldukları destek için ÇİDER tarafından teşekkür plaketi sunulacak.

Kâğıthane belediyesinin duyuru desteği ile Çider ile ortaklaşa düzenlenen toplantı halka açık ve ücretsiz olacak.

TARİH: 25 OCAK ÇARŞAMBA

YER: KÂĞITHANE BELEDİYESİ NİKÂH SALONU

KAĞITHANE KÜLTÜR MERKEZİ. MERKEZ MAHALLESİ .

SADABAT CADDESİ NO:1.

KAĞITHANE İSTANBUL

İLETİŞİM- ÇİDER:

Tel: 0 216 456 39 75-76

Prof.Dr. Bülent Tıraş Kimdir.?

1984 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Mecburi hizmetini takiben Ege Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında Uzmanlık Eğitimini tamamladı.

1989-1990 yılları arasında Londra 'University of London, Royal Postgraduate Medical School, Hammersmith Hospital'da Tüp Bebek, Endoskopik Cerrahi, Infertelite ve Mikrocerrahi konularında 1 yıl süre ile eğitim gördü.

1995 yılında İsrail Assaf Harofeh Medical Center'da Tüp Bebek ve Mikroinjeksiyon konularında, 2000 yılında ABD'de The Johns Hopkins University Medical School'da "Üreme endokrinolojisi ve Tüp Bebek" konularında eğitim aldı. Yine 2000 yılında ABD/Chattanooga'da "İleri Endoskopik Cerrahi" eğitimi aldı.

1994 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum anabilim dalında Yardımcı doçent olarak göreve başladı. 1997 yılında doçent, 2003 yılında profesörlüğe atandı.

Prof. Dr. M. Bülent Tıraş, halen İstanbul Acıbadem Hastaneleri Tüp bebek Genel Koordinatörlüğü ve Maslak Acıbadem Tüp Bebek Merkezinin başkanlığını yapmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ÇİDER Anne- Baba Adayları ile Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement