Ağrı Kültür Günlerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Kültür Sanat

Ağrı Kültür Günlerine Yoğun İlgi

Ağrı Kültür Günlerine Yoğun İlgi

Kaynak Kültür Yayın Grubu tarafından Ağrı'da düzenlenen "Kültür Günleri" etkinliği sona erdi.

11.11.2013 16:36  Güncelleme: 16:37

Kaynak Kültür Yayın Grubu tarafından Ağrı'da düzenlenen "Kültür Günleri" etkinliği sona erdi.

Kentteki bir konferans salonunda düzenlenen ve 2 gün süren etkinliğe Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, Ağrı Defterdarı Ali Osman Karaköse, Prof. Dr. Muhittin Akgül, Prof. Dr. İrfan Yılmaz, Prof. Dr. Davut Aydüz, Dr. Reşit Haylamaz, yazar Mehmet Ali Şengül, kanaat önderlerinden Nusret Kocabay, ilahiyatçı Bahattin Karataş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak Kültür Yayın Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ali Çetintaş, burada yaptığı konuşmada, kültür günlerinin sezon açılışını Ağrı'da başlattıklarını ifade ederek, Ağrı gibi medeniyet ve kültür coğrafyasına sahip bir ilde böyle bir etkinliği yapmanın nemli bir faaliyet olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Arslan ise böyle bir etkinliğin Ağrı'da başlatılmasından son derece memnun olduklarını belirterek, bu gibi faaliyetlerle insanları bir araya getirmek, kaynaştırmak ve kültür mirasını paylaşmanın büyük vazife olduğunu ve bu gibi etkinliklerin insanları bütünleştirmek anlamını da taşıdığını söyledi.

2 gün süren etkinlik, eski Mekke-Medine fotoğrafları, Kur'an-ı Kerim, Gençliğe Kurulan Tuzaklar, Gönülden Yansımalar ve Kutsal Emanetler gibi fotoğrafların sergilenmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Ağrı Kültür Günlerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement