Ali Poyrazoğlu Yeni Oyunuyla Pozitif Enerji Saçtı - Son Dakika
Kültür Sanat

Ali Poyrazoğlu Yeni Oyunuyla Pozitif Enerji Saçtı

Ali Poyrazoğlu Yeni Oyunuyla Pozitif Enerji Saçtı

Ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu, yeni oyunu 'Babam 9 Doğurdu' ile seyircisiyle buluştu.

09.04.2014 15:59

Ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu, yeni oyunu 'Babam 9 Doğurdu' ile seyircisiyle buluştu. Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sergilenen oyunu en erken izleyenler arasında Zeynep Özal, Bülent Kayabaş, Özdemir Erdoğan gibi isimler vardı.

Oyun sonunda Poyrazoğlu; "Şimdi herkes oyunla ilgili görüşlerini twitter'dan yazsın, tek tek okuyup beğendiniz mi bakacağım" sözleriyle seyircilerine seslendi.

Ali Poyrazoğlu'nun Eli Saghi'nin "Benim Biricik Ailem" adlı oyunundan yola çıkarak yeniden yazdığı 'Babam 9 Doğurdu' Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde tiyatro seyircisiyle buluştu. Oyunu ilk izleyenler arasında Bülent Kayabaş, Özdemir Erdoğan, Hıncal Uluç, Zeynep Özal gibi isimler vardı.

Pozitif enerjiyle yaşamın tatsızlıklarına ve sıkıntılarına meydan okuyan dört kişilik bir ailenin öyküsünü anlatan oyunda Ali Poyrazoğlu'nun yanı sıra; Eser Ali, Nur Gürkan, Güneş Emir ve Selam Sevim izleyici karşısına çıkıyor.

Zeynep Özal genç sevgilisiyle geldi

Zeynep Özal oyuna genç sevgilisiyle birlikte geldi. Oyun öncesi moralsiz olduğu gözlenen Zeynep Özal, tüm seyirciler gibi oyun sırasında kahkahalara boğuldu. Babam 9 Doğurdu; esprileri, eleştirileri ve oyunculuk performanslarıyla tam not aldı. Ali Poyrazoğlu oyun sonunda "Şimdi herkes twitter'dan oyunla ilgili görüşlerini, yorumlarını yazsın. Bakalım beğenmiş misiniz, öğrenelim" diyerek performanslarını bu sayede ölçeceklerini söyledi.

"Eyvah yakalandık!"

Oyun sonrası gelinini oynayan Güneş Emir ile birlikte Trump Alışveriş Merkezi'ni turlayan Ali Poyrazoğlu, kendisini görüntüleyen fotoğrafçılara da espri yapmayı ihmal etmedi. Ali Poyrazoğlu, "Eyvah yakalandık! Çekmeyin lütfen çekmeyin! Çekecekseniz o zaman haberim yokmuş gibi çekin! Ama güzel çekin!" sözleriyle fotoğrafçılara takıldı.

'Babam 9 Doğurdu' adlı oyun 11 – 19 – 20 – 23 Nisan tarihlerinde Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahnelenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ali Poyrazoğlu Yeni Oyunuyla Pozitif Enerji Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement