Andy Warhol Sergisi Cumartesi Günü Ücretsiz - Son Dakika
Kültür Sanat

Andy Warhol Sergisi Cumartesi Günü Ücretsiz

Antalya Kültür Sanat'ta açılan Andy Warhol sergisi, 6 Ağustos Cumartesi günü ücretsiz olarak gezilebilecek.

03.08.2016 17:19

Antalya Kültür Sanat'ta açılan Andy Warhol sergisi, 6 Ağustos Cumartesi günü ücretsiz olarak gezilebilecek.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasından (ATSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, ATSO tarafından Antalya'ya kazandırılan Antalya Kültür Sanat, Andy Warhol'un 88'inci doğum gününü kutluyor. Antalya Kültür Sanat'ta devam eden "Andy Warhol, Herkes İçin Pop Sanat" sergisi sanatçının doğum günü olan 6 Ağustos'ta ücretsiz olarak görülebilecek.

6 Ağustos 1928 tarihinde dünyaya gelen Andy Warhol'un pop kültürünün ikonik bir ismi olduğunu belirten ATSO ve ATSO Eğitim, Araştırma ve Kültür Vakfı Başkanı Davut Çetin, "Warhol'un 88'inci doğum gününde tüm sanatseverleri Herkes İçin Pop Sanat sergisine davet ediyoruz. Andy Warhol'a verebileceğimiz en güzel armağan eserlerinin daha çok kişiye ulaşmasını sağlamak." ifadesinde bulundu.

Çetin, Antalya Kültür Sanat'ta ağustos ayı boyunca tüm atölye çalışmalarının da ücretsiz olduğunu belirterek, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde çocukların ve gençlerin yaratıcılık ve motivasyonlarını artırmak için atölye çalışmalarının bir ay boyunca ücretsiz olacağını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Andy Warhol Sergisi Cumartesi Günü Ücretsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement