Ayşen Gruda, Başrol Oynadığı "Kadınlar Matinesi" ile Kozzy'deydi - Son Dakika
Kültür Sanat

Ayşen Gruda, Başrol Oynadığı "Kadınlar Matinesi" ile Kozzy'deydi

Ayşen Gruda, Başrol Oynadığı "Kadınlar Matinesi" ile Kozzy\'deydi

Ayşen Gruda, rol aldığı "Kadınlar Matinesi" isimli oyun için Kozzy AVM'deydi.

26.03.2014 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema, televizyon filmi ve dizilerinde canlandırdığı karakterlerle milyonların gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Ayşen Gruda, rol aldığı "Kadınlar Matinesi" isimli oyun için Kozzy AVM'deydi. Ayşen Gruda'yı karşılarında gören ziyaretçiler şaşkınlık ve mutluluğu bir arada yaşadı. Heyecanla sohbet etmek ve fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Gruda, samimi ve esprili tavırlarıyla sevenlerinin kalbini bir kez daha fethetti.

Kozzy AVM bünyesinde yer alan Gazanfer Özcan – Gönül Ülkü sahnesinde seyircilerle buluşan "Kadınlar Matinesi" isimli oyun da tiyatro severlerden tam not aldı. Kandemir Konduk'un yazıp yönettiği "Kadınlar Matinesi", kadınların günlük hayatta karşılaştıkları sorunları sahneye taşıyor. "Kadınların özgürce gülebildiği ülkelerde mutlu insanlar yaşar" diyen Kandemir Konduk, bu oyunda kadınlarımızın gülmesini engelleyen nedenleri sıralıyor. Bu arada erkekler de payına düşen eleştirileri alıyor.

Skeçlerin yanı sıra şarkı ve dansların da ağırlıklı yer aldığı oyunda, ünlü komedi sanatçısı Ayşen Gruda ile birlikte, Ceren Pekdemir, Duygu Kaya, Ebru Aytemur, Nihan Ekitöz, Seda Kala ve Yeşim Dalgıçer rol alıyor. Skeçler, kadına şiddet konusundan erkek baskısına, hayat kadınlarından kadın sanatçılara, evliliklerden tutuklu eşlerine kadar birçok konuya çoğu zaman güldürerek, kimi zaman
da hüzünlendirerek değiniyor.

İstanbul Anadolu Yakası'nın kültür ve sanat merkezi olan Kozzy AVM, haftanın her günü farklı etkinliklerle ziyaretçilerine sürprizler yaşatarak, hayata renk katmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ayşen Gruda, Başrol Oynadığı 'Kadınlar Matinesi' ile Kozzy'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement