Aysun ve Ali Kocatepe-Sabahattin Ali 110 Yaşında - Son Dakika
Kültür Sanat

Aysun ve Ali Kocatepe-Sabahattin Ali 110 Yaşında

Aysun ve Ali Kocatepe-Sabahattin Ali 110 Yaşında

"Sabahattin Ali 110 Yaşında", Aysun ve Ali Kocatepe'nin muthiş yorumluyla sizlerle olacak.

24.05.2017 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sabahattin Ali 110 Yaşında", Aysun ve Ali Kocatepe'nin muthiş yorumluyla sizlerle olacak.

Zorlu PSM, 24 Mayıs'ta Türk edebiyatının en saygın yazarlarından birinin, Sabahattin Ali'nin anılacağı özel bir geceye Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleştirilen Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında ev sahipliği yapacak. Aysun ve Ali Kocatepe 'Sabahattin Ali 110 Yaşında' konseri, ayrıca üç değerli konuk sanatçının da yer alacağı bir etkinlik olarak Drama Sahnesi'nde gerçekleşecek.

Kuyucaklı Yusuf, İçimizdeki Şeytan ve Kürk Mantolu Madonna romanlarının yanı sıra Değirmen gibi günümüze kadar ulaşmış öykülerin, şiirlerin ve Esirler adlı oyunun yazarı Sabahattin Ali'nin birçok şiiri bugüne kadar bestecilerimiz tarafından şarkı haline getirildi. En çok Sabahattin Ali şiiri besteleyen sanatçımız Ali Kocatepe'nin Sabahattin Ali dizeleri üzerine bestelediği Ben Sana Vurgunum, Melankoli, Çocuklar Gibi, Meskenim Dağlar, Geçmiyor Günler, Çakır, Benimsin Diyemediğim ve Yaşamak adlı şarkılar, çeşitli albümlerde Nükhet Duru, Sezen Aksu, Aysun Kocatepe, Modern Folk Üçlüsü, Mahsun Kırmızıgül, Kubat, Korhan Futacı, Işın Karaca, Suavi, Lara ve Ali Kocatepe yorumlarıyla müzikseverlere ulaştı.

Ali Kocatepe, besteci ve söz yazarı olarak Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda aldığı ödüllerle başarısını ve müzik tarihimizdeki konumunu pekiştirirken deneyimlerini Hey Gidi Dünya Hey (Anılarla Piştim, Şimdi Demleniyorum) adlı anı kitabıyla bizlerle buluşturdu. Aysun Kocatepe geçtiğimiz yıl yayınlanan son albümü "Aşka 22 Durak" ile başarılı yorumculuğunu bir kez daha ortaya koydu.

Aysun Kocatepe ve Ali Kocatepe'nin bu yılki projeleri olan "Sabahattin Ali 110 Yaşında" konserler dizisinin gala gecesi 24 Mayıs'ta Zorlu PSM'de gerçekleştirilecek. Sabahattin Ali'nin yazdığı Aldırma Gönül adlı şiiri besteleyen Kerem Güney'in bu şarkısını seslendirerek tüm ülkeye tanıtan Edip Akbayram, o gece Kocatepeler'in konuğu olacak. Konserin iki konuk yıldız sanatçısı daha var. Yalnız halk müziği değil her türde söylediği şarkılarla çok iyi bir yorumcu olduğunu kanıtlayan Zara ve son dönemlerde özellikle "Hoşgeldin" şarkısıyla büyük çıkış yapan Koray Avcı. Konserin ilk bölümünde aralarında Zülfü Livaneli'nin bestelediği "Leylim Ley"in de bulunduğu 10 Sabahattin Ali şarkısının yanı sıra konserin 2. bölümünde Aysun ve Ali Kocatepe tangolardan müzikallere, türkülere uzanan çok özel şarkılardan seçtikleri bir repertuvar da sunacaklar. Tüm sanatçılara Grup Rapsodi eşlik edecek.

Bu özel gecede yerini almak ve unutulmaz bir deneyimin parçası olmak isteyen herkesi 24 Mayıs'ta  Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleştirilen Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında Drama Sahnesi'nde gerçekleşecek Aysun ve Ali Kocatepe "Sabahattin Ali 110 Yaşında" konserine bekliyoruz!

Konuk Sanatçılar:

Edip Akbayram

Zara

Koray Avcı

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beşiktaş

Mekan : Zorlu Center PSM Drama Sahnesi

Mekan Adresi : Levazım Mah. Koru Sok. No: 2/PSM/70 Zincirlikuyu

Başlangıç Saati : 24.05.2017 21: 00: 00

Bitiş Saati : 24.05.2017 23: 00: 00

Kategori : Aysun ve Ali Kocatepe-Sabahattin Ali 110 Yaşında

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Aysun ve Ali Kocatepe-Sabahattin Ali 110 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement