'Beyler?' GHETTO'da Günışığına Çıkıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

'Beyler?' GHETTO'da Günışığına Çıkıyor

\'Beyler?\' GHETTO\'da Günışığına Çıkıyor

Rock müziğin genç soluklarından "Beyler?", 5 Ocak Perşembe akşamı GHETTO'da müzikseverlerle buluşacak.

04.01.2012 08:50

Söz ve besteleri kendilerine ait 14 şarkıyı seslendirecek grup ilk konserlerine tüm müzikseverleri davet ediyor.

Rock müziğin genç soluklarından "Beyler?" 5 Ocak Perşembe akşamı saat 21.30'da GHETTO'da sahne alacak. "Beyler? Lansman Konseri" adı altında müzik severlerle buluşacak olan grup bu özel gecede söz ve besteleri kendilerine ait 14 şarkıyı seslendirecek.

Sosyal medyada da müzikseverlerin büyük ilgisini çeken "Beyler?" geçtiğimiz aylarda Twitter üzerinden tüm Türkiye çapında 1 gün boyunca en yüksek trending topic olmayı başardı. Söz ve müzikleri gruba ait "Sence" şarkısının klibiyle dikkatleri çeken Beyler?'de; vokalde Can Köymen, ritim gitarlarda Can Saçkan - Emre Günay, basgitarda Mikail Özgüneş ve davulda Can Koçak yer alıyor. Rock müziğinde kalıcı işlere imza atmaya kararlı olan grup üyeleri çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Türkiye'de rock müziğin bayrağını, özgünlükleri, samimiyetleri ve enerjileriyle daha ileriye taşımak isteyen topluluk büyük bir istek ve heyecanla müzikseverleri 5 Ocak Perşembe akşamı kendi besteleri ve yorumladıkları parçaların olduğu bu güzel geceye davet ediyor.

Tarih: 5 Ocak 2012, Perşembe

Saat: 21.30

Yer: GHETTO

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Beyler?' GHETTO'da Günışığına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement