Cam"Dan Gelen Rüzgâr,Selen Uçer’e İki Adaylık Getirdi! - Son Dakika
Kültür Sanat

Cam"Dan Gelen Rüzgâr,Selen Uçer’e İki Adaylık Getirdi!

Cam"Dan Gelen Rüzgâr,Selen Uçer’e İki Adaylık Getirdi!

"Cam"; Selen Uçer'e 2011 Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde Ve 16. Sadri Alışık Sinema Ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri'nde İki Adaylık Getirdi!

14.04.2011 13:55  Güncelleme: 13:56

Selen Uçer, AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Cam"da, Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz Çakır ve Bülent Alkış'la birlikte rol alıyor. İkiyüzlü ilişkilerin güldüren hikâyesini sahneye koyan oyunda performansıyla büyük beğeni toplayan Uçer; 2011 Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın En Başarılı Müzikal/Komedi Yardımcı Kadın Oyuncusu" dalında, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri'nde ise "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" dalında aday gösterildi.

Laçin Ceylan'ın yönetmenliğini üstlendiği "Cam"; resim dersleri veren bir ressam, onun boşanmak üzere olduğu kocası, yakın arkadaşı ve iki öğrencisinin etrafında şekilleniyor. İnsanların kurduğu yakın ve özel ilişkilere yakından bakan "Cam"; bu ilişkilerin sahteliğini ve kırılganlığını esprili anlatımıyla ortaya koyuyor. Başarılı bir kara mizah örneği sunan oyun; aynı şekilde başlayan bir hikayenin, anlık bir karar ve bir rüzgar esintisiyle nasıl iki ayrı yöne akabileceğini şaşırtıcı kurgusuyla gözler önüne seriyor.

"Cam"da; 15. Adana Altın Koza Film Festivali "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllü Selen Uçer'in yanı sıra, 9. Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" seçilen Dolunay Soysert, "Nefes-Vatan Sağolsun" filminin yüzbaşısı, "Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo"nun "Dildo"su Mete Horozoğlu ile "Yaprak Dökümü" dizisindeki "Ferhunde" rolüyle tanınan Deniz Çakır ve Bülent Alkış rol alıyor. İki perdeden oluşan "Cam"ın yardımcı yönetmenliğini Zeynep Ocak üstlenirken, dekorlarını Barış Dinçel hazırladı.

Nisan ayı boyunca sahnelenmeye devam edecek olan "Cam"ın biletleri; İstanbul için Biletix'ten, diğer şehirler için Biletken'den ve ayrıca oyunun sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Cam'Dan Gelen Rüzgâr,Selen Uçer’e İki Adaylık Getirdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement