Dilek Türkan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Uluslararası Bursa Festivali'nde Sahne Aldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Dilek Türkan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Uluslararası Bursa Festivali'nde Sahne Aldı

Dilek Türkan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Uluslararası Bursa Festivali\'nde Sahne Aldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali'nde Dilek Türkan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası aynı sahneyi paylaştı. Konserde müzikseverler uzun kuyruklar oluşturdu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası 'Cumhuriyet Şarkıları'ndan oluşan eserleri seslendirdi. Dilek Türkan ise birçok sevilen şarkıyı performansıyla seslendirdi. Sanatseverler, gece boyunca süren performansı uzun süre alkışladı.

30.07.2023 02:59

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 61'incisi düzenlenen "Uluslararası Bursa Festivali"nde Dilek Türkan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası aynı sahneyi paylaştı.

Reşat Oyal Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen konser öncesinde farklı yaştaki müzikseverler uzun kuyruklar oluşturdu.

Konserde ilk sahneyi alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası ve solistleri şef Nilüfer Göl eşliğinde "Cumhuriyet Şarkıları"ndan oluşan eserleri seslendirdi.

Gecede Dilek Türkan, "Bülbülüm altın kafeste", "Ah bir ateş ver", "Kadifeden kesesi" ve "Kimseye etmem şikayet" gibi şarkıları seslendirdi.

Gecenin sonunda sanatseverler Dilek Türkan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası'nın performansını uzun süre alkışladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Dilek Türkan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Uluslararası Bursa Festivali'nde Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement