Giresun'da, "Erbakan Hoca" Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Giresun'da, "Erbakan Hoca" Fotoğraf Sergisi Açıldı

Giresun'da, "Erbakan Hoca" konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

26.02.2016 17:08

Giresun'da, "Erbakan Hoca" konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

Saadet Partisi Giresun İl Başkanlığı tarafından, partinin merhum Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın ölümünün 5'inci yılı dolayısıyla, Atatürk Meydanı'nda sergi organize edildi.

İl Başkanı Ömer Öztürk, burada yaptığı konuşmada, Erbakan'a Allah'tan rahmet diledi.

Erbakan'ı anmak için ülke genelinde 22- 28 Şubat tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Bu seneki anma etkinliğimiz, 'savaş değil barış, çatışma değil diyalog' başlığı altında yapılacaktır. Milli Nizam Partisi'nden Saadet Partisi'ne kadar olan süreçteki Erbakan hocamızın siyasal geçmişini yansıtan fotoğraflardan oluşan sergi açtık. Sergi, Türk siyaset dünyasında çığır açmış bir siyaset adamı olan rahmetli Erbakan'ı bilen orta yaş ve üstü vatandaşlarımızın anılarını tazeleyecektir. Ayrıca, sergi sayesinde gençlerimize de Erbakan'ı daha iyi anlatma fırsatı bulacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Giresun'da, 'Erbakan Hoca' Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement