İnegöl'de 26. Uluslararası Kültür Sanat Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

İnegöl'de 26. Uluslararası Kültür Sanat Festivali

İnegöl\'de 26. Uluslararası Kültür Sanat Festivali

İnegöl'de 26.Uluslararası Kültür Sanat Festivali çalışmaları başladı.

02.03.2013 13:04

İnegöl Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat festivali ile alakalı çalışmalar 5,5 ay öncesinden start alarak dün ilk toplantı yapıldı.

İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen ve Festival Genel Koordinatörü unvanı ile Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen başkanlığında yapılan toplantıya; Kültür Komisyonu Başkanı Belediye Meclis Üyesi Nedim Bayram, Belediye Meclis üyeleri Gülbey Koçan, Mehmet Ergene ve Müfit Besler'den oluşan Belediye Kültür Komisyonu, Kültür ve Sosyal İşler Birim Sorumlusu Oğuz İlhan ile kültür dernek başkan ve yöneticileri katıldı.

Böyle büyük bir organizasyon için aylar öncesinden hazırlıklara başladıklarını açıklayan Yusuf Şen "Şehrimiz çok yerden göç almış bir ilçe, bu durum ilçemizin geniş bir kültür mozaiği olmasını sağlıyor. Her yıl ilçemizdeki kültür dernekleri ve ulusal sanatçılar ile coşkulu bir şekilde birlik beraberlik içinde gerçekleştirdiğimiz festivalimiz bu yıl Ramazan Ayı münasebetiyle 16 – 25 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. Bizler, kültür derneklerimizin gerek folklor ekipleri ile gerekse çadır standları ile festivale katılımlarını önemsiyoruz. Bu gün burada bu yılki ilk toplantımızı düzenliyoruz. İlerleyen günlerde yine sizlerle festivalimizin daha kaliteli daha çeşitli olması ve sorunsuz yapılabilmesi noktasında istişareler için toplanılacaktır. İstedik ki, bu gün hem siz ve kamuoyuyla festivalimizin tarihini paylaşalım hem de bu anlamda derneklerimizin çalışmalarına start vermelerini sağlayalım" dedi.

Toplantı için tüm derneklere çağrı yapıldığını ifade eden Başkan Yardımcısı Şen; "Çeşitli sebeplerden dolayı toplantımıza katılamayan dernek başkanları, kültür sanat ve gençlik merkezimizden bu yıl ki festival ile ilgili katılım şartnamelerini temin edebilirler. Ben tüm katılan Dernek Başkanları ve yöneticilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, festivalimizin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisiyle saygılar sunuyorum. " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İnegöl'de 26. Uluslararası Kültür Sanat Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement