İşte Böyle Bir Şey Kitabı - Son Dakika
Kültür Sanat

İşte Böyle Bir Şey Kitabı

İşte Böyle Bir Şey Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. İşte Böyle Bir Şey Kitabı kitabının kısa özeti.

06.11.2014 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol dünyasının zalim bir pırıltısı var; şöhretleri tez eskiten, iyi zamanlarını geride bırakanları derhal terkeden... "Efsane" olarak kayda geçen birkaç talihlinin dışındakiler, vefasızlığın, unutuşun karanlığına gömülürler. Futbolun gitgide silinmekte olan romantizminin yazarı Hakan Dilek, bu kadere karşı koyan bir futbolsever... "Efsaneler" yanında, her birinin ayrı ayrı meziyetleri, ayrı kişiliği olan futbolcuların "güzelliklerini"; bunları unutmamanın faziletlerini; futbolun değişik zamanlarını, değişik tatlarını anlatıyor.

Eski zaman futbolcuları: Kamil Aktan, Coşkun Özarı, Basri Dirimlili, Ogün Altıparmak, Metin Oktay, 70'lerin ustaları: Yavuş Şimşek, Sanlı Sarıalioğlu, Metin Kurt, Erol Togay, 80'lerin ve 90'ların yıldızları: Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen, Metin Tekin. Karadeniz çocukları: Samsunspor'un "şehit" takımı, kaleci Adem, Trabzonsporlu Hüseyin. Deliler: Sadullah, Bahtiyar. Ayrıca... Futbolcu lakapları ve "gurbetçilik" meselesi...

"Kafasını her kaldırışında gökte parlayan 'futbol mehtabı'nı görenler bilmelidir ki, bu ayın arka yüzü daha aydınlık..."

-Haşmet Babaoğlu-

" 'İyi ki futbolun hayatımda bir yeri var' duygusunu efendilikle yaşatan yazılar bunlar..."

-Akif Kurtuluş-

(Arka Kapak)

Yazar: Hakan Dilek

Yayınevi: İletişim Yayınları

ISBN: 9789750500206

Boyut: 13,5x19,5

Sayfa Sayısı: 215

Basım Yılı: 2002-03

Basım Yeri: İstanbul

Cilt Durumu: Karton

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat İşte Böyle Bir Şey Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement